Здравейте, момичета!Чудех се къде е най-уместно да пусна темата и реших, че ако не е на мястото си тук модераторите ще я преместят. Позволявам си да пиша за това във форума на Зачатие, защото момченцето което има нужда от помощ е едно от тези толкова чакани, желани и изстрадани дечица. Сега е на 3г. и почти 10м. Преди 2г. и 6м. е оперирано от доброкачествен тумор. За съжаление тумора се появи отново и този път изглежда е по-сложно, защото засяга става, притиска трахеята и т.н. Предстои биопсия и операция, но в този период на изчакване не мога да стоя със скръстени ръце и искам да се ориентирам каква е медицинската практика в чужбина в подобни случаи. Все пак аз се подписвам на информираното съгласие в болницата и искам да съм сигурна че правя най-доброто за детето си. Посъветваха ме да търся консултация в чужбина,като ме насочиха по-конкретно към Германия, макар че други пък са ми казвали че във Франция и Англия са най-добрите детски хирурзи. Може би и САЩ, но до там не мога да стигна по финансови причини, а за Европа смятам че все някак ще успея да събера средства за консултация. Проблема е че не знам езици никакви, никога не съм излизала от България и не знам откъде да я захвана за да намеря подходяща клиника към която да се обърна за консултация. Знам че част от момичетата на Зачатие живеят извън България, други може би са попадали на информация и затова ви моля да ме насочите към градове и детски клиники /имейл адреси, телефони, имена на лекари/с добри онко, гръдни и костни хирурзи. Всяка информация ще ми бъде от полза и предварително благодаря на всички, които ще пишат.