0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро
Къде сте бе хора, много е пусто тука
Айде лек ден
*
Добро утро и от мен,
Лиони чудна закусчица :)
Днес е инсеминацията , моля ви стискайте палци,защото така ме болят яйчниците,ужас.Имам чувството ,че фоликулите са там и няма да се спукат  :?
Целувки и успех на всички

*
Добро утро сладуранки .
Лиони ,благодаря ти за закуската .
jolie8614 ,разбира се ,че имаш палчетата ми ,дано всичко мине ок  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck:
При мен започват да стават ясни нещата БТ падна рязко .След няколко дни пак на ринга .
Лек ден на всички
Йоли, успех, мила! После да разкажеш.
*
Добър ден, аз сега се връщам от лекар - всичко е наред, било е само обикновен херпес и няма нищо общо с варицелата.
Йоли,Катрин успех на инсетата  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Браво, Жени! Много се радвам :D! И все пак е добре да се изследваш за рубеола. Всички бременни де, не само ти.
Момичета, успех на инсеминациите :crossfingers:!
Здравейте, момичета !

Аз няколко дни не съм писала в темата, иначе ви чета.Ходих миналата седмица на контрола на TSH и резултата беше 9.96.Реших, че ще си сменя ендокринолога.Ще се преместя при д-р Начев (сестра ми също имаше проблеми с TSH и ходеше при него), имал кабинет в Майчин дом и отделно частен прием в МЦ "Панацея".Обясних му набързо ситуацията : имала съм TSH около 5.5 - 6,пила съм 3 месеца Еутирокс, после много е паднал и ми е предписан Метизол, който не пих целия срок а само 1 седмица (срока беше близо месец) и оттам TSH скача на 9.96..Той като чу Метизол, много се ядоса.Как можело такова нещо да правят, не е трябвало да го пия.Каза да изчакам месец и половина, за да се изчисти организма ми от метизола, после да направя пак контрола и да му се обадя пак.Та момичета такива са моите приключения.Този месец също нищо не е станало, дойде ми на 22-ри, та може да ме махнете от списъка.Другия месец, ще видим какъв ще е резултата от контролата, да видя дали ще стане.Трябва също и спермограма да правим след операциите, но тя ще бъде като се върнем от морето.Аз си смених личния лекар, та и направление за ендокринолог получих вече.Та ще трябва да си запиша час, непосредствено след връщането от морето - ще имам само 2 дни на разположение да отида без да ми изгори направлението.

*
Идвам да дам отчет :Момичета, ето ме и мен.
Върнах се от работа и веднага сядам на отчет :
Сутринта станах и както ви писах имах чувството ,че си усещам фоликулите.Отидох при майка ми и викам "сядай на краката" ,че трябва да правя коремни преси.Хахах,направих 60 .После слизах и се качвах по стълбите 30 мин - шашава работа нали?И ме заболя доста...
Отидох резултат - 3 спукани фоликула,съдейки по течността в корем - са се пукнали точно докато скачах по стълбите хахаха.
Инсеминацията мина и сега съм в списъка на чакащите   :bfp:/най -накрая / Единственото лошо е,че имаше много хора и доки ме остави само 7 мин.да лежа...дано са достатъчни.Изписа ми утрогестан за 8 дни?Доколкото съм чела от всички във форума,го изписват докато не дойде вещицата или бъркам момичета.Мерси за подкрепата.Много ви прегръщам всички и се надявам скоро всички да видим заветните две чертички !Целувки

*
Аз съм изпуснала хубавата новина на Гери :) Честито ти биещо сърчице  :heartbeat: Много се радвам  :cheerleader:
Жени, не се стресирай излишно, мила! По-нагоре като ти четох поста направо се ошашках.. Дано всичко е така до края - безоблачно и спокойно!
Аз от няколко дена си имам мои страхове и притеснения и днес следобед - пак сме на лекар.. В Сряда излязохме на малка разходка, да си купя първите панталони за бременни ( че хем съм подута от неходене до WC, хем са ми отрупани яйчниците с неспукани фоликули от стимулацията.. хем пък и бебоците растат  :lol:) И както се мотаме, като ми замокри нещо, и като се разтече.. Тичане до WC и замалко да се разкрещя от ужас - тъмна, гъста кръв??? Малко беше, колкото една супер тънка ежедневка да напои.. Но предостатъчно да ми изкара акъла!
Днес трети ден след това ми цапа кафяво, днес сравнително по-малко от вчера, но аз мира нямам и отивам на лекар.. Боже, дано всичко е наред!

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Ох, миличка Гале, дано по-бързо ти спре това зацапване и притесненията ти се окажат излишни!
Женя, радвам се и за теб, че са те успокоили. Не ми се иска да се притеснявам за вас, а да се радвам заедно с вас :)
jolie8614, желая ти успех, ще стискам палци за положителен резултат от инсето.
Лека вечер на всички.
Добро утро
Гале бълзо да винават треогите ти мила и дано сте добре
хайде да закусим
Лек ден
*
Добро утро момичета.
Лиони,пак си ранобудна и си се постарала със закуската  :D
Гале, стискам палци всичко да е наред,но аз съм сигурна,че ще е така!
Успешен по-прохладен ден на всички!

*
Добро утро сладурки,
Йоли8614 и аз знам по принцип, че утрогестана се пие до датата на М., но щом твоя док е казал 8 дни, та то толкова трае имплантирането, оф незнам... Желая ти успех и да ни се похвалиш след няколко дни с  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Гале всичко ще е наред, спокойно..
Чоки ти как си миличка
Катрин чакаме новини от инсето, а то за кога е планувано
Лионка благодаря за закуската Успех на всички ловуващи и не чакащи
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро и от мен!
Йоли, стискам палци да се е получило. Гледа ли скандинавския бог цял ден? Аз съм си го качила на декстопа и си го гледам. Боже, на какви неща се поддаваме, но...надеждата умира последна. Относно Дуфастона или Утрогестана - не го спирай докато не ти дойде.
Гале, дано да е било нещо инцидентно и всичко да е наред с бебоците и теб.
При мен инсеминациите се очертават в понеделник и вторник с 4 фоликула.
*
Момичета,д-ра не каза за Утрогестана,на рецептата ми се струва,че пише 8 , ноооо..може само така да ми се струва.За всеки случай в понеделник ще се обадя да питам,защото забравих да го попитам дали мога да си продължа с Достинекса ( заради аденома на хипофизата)?
Катрин , с теб съм нали знаеш.И скандинавския Бог гледах и всичко,което можеш да се сетиш :) Този месец и двете ще видим  :bfp: Ще чакам с нетърпение да пишеш как е минало :)
Всъщност,ще е най-хубаво - всички чакащи от тази темичка да видим  :bfp: Пожелавам много късмет на всички ! :bighug: :crossfingers: yahoo_17

*
Добър ден и от мен, аз малко се позагубих, ама работата ме позавъртя и се прибирам много уморена.
Гале, дано всичко е наред бебоците
jolie 8614, пожелавам ти инсето да е успешно и да се похвалиш с  :bfp: :crossfingers: :crossfingers:
Успех и на всички останали - да не споменавам поименно, че ще пропусна някой
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Чоки ти как си миличка
Благодаря, че попита!
:) Физически и психически съм добре. Не преставам да правя планове за "бъдещето", но все още нямам резултат. Приключих с инсеминациите. На етап съм ИЕЦ, но се налага да чакам до есента.
Все още нямам отговор на моите въпроси "защо не става", "какво се случва" и т.н., да не ви натоварвам.

*
Аз малко късничко се включвам, но един бърз отчет да дам :)
Всичко е наред!! Някакви съсиреци (малки хематоми) имам в матката, от по 2-3мм, та от тях е кървенето. Лекарката каза, да не се стресирам ако се получи същото кървене. Но да бягам при нея ако е по-обилно и продължително.
Бебоците са пораснали, вече сме 2.4см и 2.2см, бият им сърчицата...
Благодаря ви момичета, за това, че ме мислите! Да ви се връща на всички тази радост!
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!

Добро утро, момичета!
Гале, радвам се, че всичко е наред!
Хубав ден на всички!
*
Добро утро ! Гери ,страхотна закуска.
Гале,знаех си ,че всичко е наред.
Топвам се във вирусчетата  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:
Целувки на всички и приятен ден