Здравейте, момичета !
Аз няколко дни не съм писала в темата, иначе ви чета.Ходих миналата седмица на контрола на TSH и резултата беше 9.96.Реших, че ще си сменя ендокринолога.Ще се преместя при д-р Начев (сестра ми също имаше проблеми с TSH и ходеше при него), имал кабинет в Майчин дом и отделно частен прием в МЦ "Панацея".Обясних му набързо ситуацията : имала съм TSH около 5.5 - 6,пила съм 3 месеца Еутирокс, после много е паднал и ми е предписан Метизол, който не пих целия срок а само 1 седмица (срока беше близо месец) и оттам TSH скача на 9.96..Той като чу Метизол, много се ядоса.Как можело такова нещо да правят, не е трябвало да го пия.Каза да изчакам месец и половина, за да се изчисти организма ми от метизола, после да направя пак контрола и да му се обадя пак.Та момичета такива са моите приключения.Този месец също нищо не е станало, дойде ми на 22-ри, та може да ме махнете от списъка.Другия месец, ще видим какъв ще е резултата от контролата, да видя дали ще стане.Трябва също и спермограма да правим след операциите, но тя ще бъде като се върнем от морето.Аз си смених личния лекар, та и направление за ендокринолог получих вече.Та ще трябва да си запиша час, непосредствено след връщането от морето - ще имам само 2 дни на разположение да отида без да ми изгори направлението.