0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Geri честито ти :heartbeat: и леки 9 месеца  :D
Здравейте...и от мен честито на всички  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: Много леко и приятно да премине бременеенето и  :sbabygirl: :babyboy: децата много да ви слушкат ;)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Ехх, Гериии,  :bighug: :bighug: :bighug: Много се радвам за всички сърчица.Надявам се и аз скоро да чуя поне едничко.
*
Честито сърчице и на Геринка .
Добро утро! Днес като млада и чевръста булка съм станала рано и съм ви приготвила здравословна закуска :)

Хайде, ставайте момичета, Слънцето ви чака да му се усмихнете :)

Хубав първи летен ден на всички!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Драконче ,леле колко рано си станала и си ни приготвила закуската .Благодаря ти много за загрижеността.
Лек ден на всички .
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Драконче, веднага се присъединявам към масата.
Хубав ден на всички!
Добро утро дами!
Драконче мерси за здравословната закуска-ще се възползвам от нея.
Жени,Гери честити ви сърчица.
Фовче  :crossfingers: :crossfingers:.
На всички много късмет.
Лек ден!

*
Добро утро и от мен!!!
Пожелавам само хубави емоции в днешния горещ ден на всички!
Днес съм на преглед момичета,стискайте палци за добри новини!
Фовче , Стоянова  :crossfingers: :crossfingers:

*
Здравейте момичета отдавна не съм ви писала тук  :D Реших да ви  нагледам радвам се на новите сърчица успешни и леки месеци желая! На тези които чакат успех и стиснати палчета за всички Обичам ви!  :D
Ние другата седмица отиваме да видим какви гащички ще купуваме сини ли? розови ли?  :D
Хубав ден на всички и се пазете в жегите!

*
Здравейте момичета,
Гери миличка честито ви сърчице, само положителни емоции ти пожелавам до края.
Аз незнам дали .... откриха ми херпес на ухото, малката имат шарка в градината, никой не ми е казал и понеже бебето не било карало мен частично ме повтаря във формата на херпес. Незнам... докторката /кожната/ каза, че е сериозно и има малка опасност за бебето, ако се развие, защото засега е само на ухото, но ако имам много обриви, това означава че плода може и да бъде увреден.
Незнам момичета, изплаках си сълзите, до кога тия гадните работи незнам....
Оплаках ви се, съжалявам че ви товаря с моите проблеми.
Аз вярвам, че няма да се стигне до кюртаж и всичко ще е наред.
*

• 1357
Ах, Жени, мила :(. Дано да се размине всичко!!! Каква шарка имат в градината? Ти поне не си ли карала варицелата? Аз знам, че ако си я карала си имаш антитела и не е опасно. За рубеола изследва ли се? Върви в ХЕИ-то на СБА което е - там ще ти я изследват безплатно. Поне мен не ми взеха никакви пари. Работят до 15.30. Стискам палци да се оправиш :crossfingers: :crossfingers:!
Здравейте
Женя задължително се изследвай, мен ме изследваха още на второто ми посещение при доки като бременна,тъй като работя в детска градина, но знам че рубеолата е по коварна, дано всичко се оправи и ти и бебчо да сте добре
Лек ден
Охх, Жени, стискам палци всичко да се размине. И аз не съм карала нито една шарка и много се притеснявам. Тези изследвания за рубеола във всяко ХЕИ ли могат да се направят?
Днес бях на поредния преглед. Нещата вървят добре. Имам си общо 6 фоликула, които би трябвало да останат до края.Лигавицата на 10ти ден е 6 мм, което също е добре в моя случай. Инсеминациите може би ще бъдат в неделя и понеделник, но ще го решим на следващото посещение.
*

• 1357
Катрин, стискам палци! Във всяко ХЕИ правят изследване за рубеола. Четох в 1 книга, че можело да се ваксинираме, но поне 3 месеца преди забременяване.
*
Аз вече съм спокойна, изчетох една камара работи и разбрах, че няма как точно да се зарази бебето.
Катрин миличка много стиснати палци, това да е последното успешно инсе  :wink:
*
Женичк а,мила стискам палчета всичко да се размине по -най добрия начин .
Катрин  :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
Ето ме и мен,
мина и моя преглед - два фоликул по 20 мм и един по-малък 16-17 мм.Сложиха 10000 прегнил и в петък - на ринга !Нищо не казаха за лигавицата ,а и аз забравих да попитам  :oops:
Много успех и стиснати палци за всички.
Жени - дано всичко е наред мила!
Стоянова къде ли е?
Фовче  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

Добро утро
хайде който е станал да заповяда на масата
Лек ден
Милото ми Женииии,ама няма да плачеш бе душаааааа,ти си войник ,няма как бебчо да не е и той борбен,вярвам че всичко ще е наред дооо самия финаллл хихих ревливвввввввввввввввввввввв хем от бебчоо хем от мама ;).Целувки на всички,и честити плюсета и сърчица момичета,дано да нямате поводи за притеснения :).

На останалите  желая много успех и скорошно да се похвалите и вие с тупкащи сърчица ;)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...