0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Пожелайте си нещо и сега го повярвайте с цялото си сърце!!!!!
Време е желанията да започнат да се сбъдват!

ЛОВУВАЩИ :pleasantry:

sivanovaa  :bed:
Sismondi - :bed:
Iana_86 - :bed:
Iv_marinova - :bed:
Marilena - :bed:
Vitanova_1981 - :bed:
Titibar - :bed:
Ruzka - :bed:
Geri_81 - :bed:
Isebs - :bed:
Mimasbg - :bed:
Daisy86 - :bed:
Marmoranka - :bed:
Val - :bed:
K.s.stoyanova - :bed:
Plamak - :bed:
krasunka - :bed:
Galka85 - :bed:
t.stankova - :bed:
jolie8614 - :bed:
katrin_sl - :bed:
Драконче - :bed:
TITKO - :bed:
mariq_81 - :bed:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ -  :bfp: :crossfingers:

Ioly ?  -  :crossfingers: yahoo_17
Polisia - :crossfingers: yahoo_17
Чоки  - 23.06.2011 - :crossfingers: yahoo_17
foveri - 27.06.2011 - :crossfingers: yahoo_17
galka1985 - 24.06.2011 - :crossfingers: yahoo_17
Acinci ? - :crossfingers: yahoo_17
Zyza ?  - :crossfingers: yahoo_17
Лора Райчева - 22.06.2011 - :crossfingers: yahoo_17
jolie8614 ? - :crossfingers: yahoo_17

Видели за м.Юни -  :cheerleader:  :babyflips:

Kukla_ta  

Тъй като все още няма пусната темичка, аз се престраших да пусна такава за първи път с надеждата, че ще донесе много късмет и добри новини! :)
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

P.S. Ако някой не е в точния списък, той ще си каже и  моля да да бъда извинена ::))  :bfp: :bfp:
« Последна редакция: Юни 25, 2011, 07:58:37 am от petqst »
*
Мали благодаря за темичката, мислех да пускам, ама айде стига вече ...  :lol: има и други бременни.
Много късмет и положителни емоции да ни донесе темичката и нека се изпълни с много + тестчета.
Аз днес си чух сърчицето  :D, много съм щастлива, утре ще ми правят изследванията.
:) Жени, честито...много се радвам и пожелавам всичко да се развива добре.
Мали, благодаря че и мен си включила... :) Май за първи път се виждам в този списък :) Е, ясно е, че юнското слънце няма да ми донесе + тестче, но пък надявам се юлското. :) Юли е добре, нали? ;)
Хубава вечер, момичета!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Май много е напекло слънцето и всички сте се изпокрили :) Ние пък днес се събудихме затрупани с 1см сняг!  Какво планинско лято само!!!
Жени, сладурка, честито ти биещо сърчице!!!  :heartbeat: Това сигурно е най-прекрасния звук, който някога съм чувала! Ние за първи път чухме  :heartbeat: :heartbeat: на нашите барбарончета в Петък. В БГ прегледа беше без звук(само ги видяхме, че бият)
На Мали, благодаря за темичката и дано е много късметлийска за всички момичета очакващи да видят  :bfp:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Фовче, тези мои палци не съм ги пускала!! Мисля те много!

Здравейте
Женя много се радвам за теб и дано ни дараявш с такива хубави новини до края
Лек ден
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Честито на двете мами :) Женка и Гале :) Много се радвам за вас милички..Да сте живи и здрави и да си носите бебчетата и след това едно безпроблемно и бързо раждане :)
Много е запустяла темичката-дано това е затишие преди буря от положителни тестове :)
Иначе аз да се оплача че ужасно много съм се схванала и ще ходя на доки да видим какво ще правим с това рамо.. Аз съм 100% сигурна че е от климатика..Ама на 37/38 градуса без грам вятър как се издържа!
Спирам да се оплаквам :) И вчера на плажче отидохме за повече от 30 мин че с Влади е малко трудно :) Не му се стои на едно място ама карай.. Тази година без тен-другата ще да е ! :)
Лека вечер ви пожелавам-отиваме да готвим със синкото :)
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Здравейте и от мен  :D
Лятото започна, море, плаж, приятна компания, любов ... сигурна съм, че все ей  такива работи се случват на всички щъркелчета  :lol: затова са се изпокрили.
Женя, честито ти тупкащо  :heartbeat: От тук нататък ти пожелавам само положителни емоции.
Гале, какъв е този сняг бе душичка? Да пазиш бебетата на топличко и сладко да си дебелееш  :bhcontract:
Петя, моля те, премести ме в списъка на НЕчакащите на 23.06. Аз отдааааавна приключих с ловуването и сега съм със затаен дъх и чакам  :crossfingers: Ще видим каква сме е свършили този месец. Стискайте палци!
Лека вечер сладурчета  :balk_600:
*
Здравейте ,момичета ,аз малко късно но ще благодаря на Мали за прекрасната темичка .
Жени,Галка  ,леле много се радвам за вас .Честито ви  :heartbeat: :heartbeat:
Чоки стискам силно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и на всички останали разбира се .
« Последна редакция: Юни 20, 2011, 21:00:18 pm от foveri »
Честита нова темичка,момичета.Дано да е много късметлийска и да се изпълни с много много положителни тестчета!
Жени,Галка,честити ви сърчица!Много се радвам за вас,милички.Леко бременеене до края!!!
Чоки,много стиснати палчета от нас :crossfingers:
Фовчи,ще почакаме още някой друг ден :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Спирам да изброявам,че ще пропусня някой.По-добре да поръся с вирусчета за всички :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Опа, ето ме и мен в новата темичка!
Надявам се всички да сте добре! :bighug:
Гальонди мила , малко ти завидях даже за снега... :wink:

Да се отчета и аз -прегледа мина - 3 фоликула отляво и 2 отдясно.Не можах да повярвам ,че левия яйчник се е събудил.Най-големия е 16 мм , днес е 12 ден.Викат ме отново в сряда.Обаче момичета,такива болки в яйчниците и кръста не съм имала..казаха,че е нормално,защото са много и нарастват.

Лека нощ от мен и стиснати палци за всички !
Целувки,
Фовче -  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:

Добро утро на всички!
Днес закуската е от мен.

Аз малко се бях поизгубила,но ето ме отново.Мен може да ме сложите в списъка на ловуващите.
На всички много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и късмет.
Лек ден!

Добро утро моммичета,честита ни нова темичха ,ха дано ни е на късмет  :D
Жени ,честито ти сърчице  :heartbeat: да продължавате все така  yahoo_33
Лек и успешен ден на всички и честито ни лято ,от днес започва лятото  :D
Добро утро и от мен
Мария много си се посарала
Лек ден
*
Добро утро мили мои приятелки .
Мария благодаря ти за страхотната закуска .
Благодаря на всички момичета за подкрепата и палчетата ,но ми се струва ,че тези дни лелка ще ме навести .Все още много се чудя как един тест от слабоположителен ,стана на силноотрицателен ,но това е живота докато се зарадва човек и нещо все ще излезе  за да помръчи   радостта .На всички момичета много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,н акой за каквото му е нужно .Дай боже повече радостнни новини .
Лек ден на всички .
« Последна редакция: Юни 21, 2011, 10:42:39 am от foveri »
*
Привет щъркелчета :D По навик все си ви навестявам,даже си гледах и графиките ,които си правех в ову календара :oops: Влизам да ви пожелая успех и отново да кажа да не унивате и да не се отказвате от мечтата :balk_80:!
Жени,Гале честити ви :lovedock: :lovedock: :lovedock:  preggo!Фовчо,Чоки  :crossfingers: И на всички момичета ,де...просто другите не познавам и няма да изреждам,че да не се изложа

Жени, Гале, честити ви сърчица. Много се радвам за вас!
Аз си чакам втората инсеминация. Засега имам 20 образувани фоликула, но се надявам да останат половината до края на седмицата и от тях да има поне 1-2 качествени.
*
Здравейте сладурки,
тъкмо се връщам от изследвания, аз съм добре, бебо също, хемоглобина ми е много нисък само, но с хапченца ще се регулираме  :)
Катрин браво 20 фоликули, дано поне едно бебоче стане  :crossfingers: :goodluck:
Миме здрастииии, как си миличка
Фовче, недей миличка се отчайва, ще стане...., дано още този месец, нищо не е загубено, надежда винаги има.
Благодаря на всички за пожеланията.
Много, ама много се надявам скоро всяка от вас да се похвали с + и после сърчице и после здраво родено бебоче  :P
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Добър ден и от мен сладки мои.
Жени, Гале, честити ви сърчица, много се радвам че всичко върви добре с малките бебоци. :)
Пожелавам ви темичката да се изпълни с много положителни тестчета  и усмивки. Ние утре сме на преглед да видим колко сме пораснали - от 2 месеца не съм го гледала малкия и вече ще се побъркам от нетърпение. osi_15 :crazy: Да се надяваме, и  че всичко си му е наред
Хайде малко вирусчета и от мен  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Честита темичка! Дано се изпълни с положителни новини :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
Ами да се наредя и аз на опашката след Галето и Жени - и ние чухме вчера :heartbeat:. Пожелавам от сърце тази радост на всички момичета в очакване!
Хубав ден на всички!
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Здравейте, щъркелчета!
Минавам специално да  честитя сърчицата на Жени и Гальонди. Честито момичета, все така положителни емоции до края на бременността!!!
Успех на всички останали момичета и много +++++++++-чета!!!