Мдаааа, простотията човешка....Днес точно в 14:10 съседите над нас решиха, че ще си слагат климатика и се почна едно зверско дупчене и къртене
Изключвам факта, че имам бебе, хората са казали - от 2 до 4 - тишина. Няма братче. Сега да включим отново факта, че имам бебе
Както ми е зор дневния сън, понеже спи по 30-40 минути
, точно задрямваше детето към 3 часа и се чу едно - брррррррр, ама яко, направо блока се разтресе. Детето скочи като ужилено и се разрева, естествено
После дали дремна 15 минути, но тропането продължи и се наложи в най-голямата жега да излизаме, за да може поне навън да дремне. Сещате се колко беше крива цял следобяд
Същите тези съседи като се нанасяха преди 2 години само дето не събориха блока. То се събаряха стени, то чудо, 5 месеца ни побъркаха. Абсолютно никакво съобразяване. Съседката над тях беше бременна, в тях всичко се тресеше и вибрираше, жената получи контракции и лежа в болница
Роди се бебчето, тормоза продължи. Тя пробва с всички възможни средства, накрая стигна до заплахи и о, чудо! Започнаха да й звънят да я питат дали не спи бебето, че имали да къртят
Съответно и днес й звъннали да я запитат, ама че под тях също има бебе и е редно и мен да предупредят поне, не са сметнали за необходимо. Ама в бъдеще ще сметнат, след подходящия разговор.... Да не говорим, че има и други бебета във входа, едното няма 2 месеца..Инак навън като ни видят много им се радват на децата
Оплаках се, извинете за дългото словоизлияние
Сега да кажа за спането и яденето
Габриела като новородена също спеше нон-стоп и не се будеше да яде. Да, ама тя недоносена и трябва да наддава повечко, та я хранех спяща. И сега си яде спяща, като промрънка и се посъбуди да хапва, докато занеса шишето, тя задрямала за малко и директно й го бутам, детето си цока със завиден апетит
Както вече казах, денем спи по малко, ако имам късмет може да се обърка да дремне около час някой път или като сме навън, ако някой дивак не й вика на главата, пак поспива. То затова и обикалям като халтава в жегите
Вечер заспива между 8:30 и 9. В началото спеше непробудно до 5-6 часа /това около 10 дни/, но какво й стана, започна да се буди нощем. Започна пак да ми яде на 3 часа, аз бях писала и в предната тема. Започна пак да се буди вечер да яде. направо в чудо се виждам. Увеличих дозата, да не би да не й стига - нема брат, търси си пак след 3 часа, в някои случаи мооооже да изкара и 4, ама рядко. Голямо ядене, голямо чудо. Знам, че трябва да хапват децата, ама нещо взех да се притеснявам, бая хапва. Вече по 180 мл, на 3 часа...множко са сякаш. А какви бузи е отпрала, ще й се пръснат. По едно време я мъчеха зъбите уж, та на това го отдавах, но вече няколко дни, да чукам на дърво е спокойна, не я боли, пък продължава с тоя режим. Някакви идеи? Или е просто период? Да не ме помислите за луда, ама се опасявам да не надебелее много
Няма 6 месеца, а е 7,5 кг, при положение, че на 1 месец беше 2,5
То хубаво наваксва, ама чак пък толкоз
Моля ви, не ми се смейте, аз малко съм маниачка на тема ядене и килограми и ми се иска да направя всичко възможно детето да няма проблеми с теглото