"Чудна" тема сте подхванали, но с идиотите - явно няма справяне. И полиция съм викала и жалби сме пускали по различни поводи...ден до пладне е всичко и айде нов кретен, с нов номер.
Строеж срещу западната ни тераса - събота, неделя, по всяко време - шум, прах, фадроми, багери, тръснаха си строителния фургон на паркинга ни без никакво разрешение от където и да било. Е, след жалбите - шефа на фирмата си изкара разрешение /със задна дата/ да си държи там фургона /познайте по кой начин/. Онзи ден пък от ВиК решили да копаят на въпросния паркинг за някаква си тръба. Няма предварителни уведомления, няма екстри. Ставаш и пред няколко коли има 3 метра дълбок трап, ако се превърнат в самолети - ОК, ако не - твой си проблем.
Върха на всичко ми беше точно преди час. Откакто се роди Дани, за първа вечер сложих рокля, наконтих се и отидохме с мъжа ми на рожден ден на приятели, малко да разнообразим битието. Изкарвахме си много приятно, звъни мобилния и един съсед ме уведомява, че точно видял някакъв изрод да ми пука предна дясна гума на колата, развикал се и оня духнал. Прибрахме се да огледаме щетите, оказа се, че и задната лява е на същия хал. Какви са тези хора бе?!!! Какво ги топли и радва да правят такива неща, баси мизерните дребни душици ейййй! Тоя ако го добарам дето ми е пукнал гумите - ще му се иска да викна полиция, ама няма да го огрее. Такива само як бой ги оправя и то временно. Генерално ги оправят само два кубика пръст.
Адски ми писна от простотии.
Сори за негативизма, ама все такива случки последните дни...
Успешен и ползотворен ДРЗ!