За пръв път пиша в "Емоционални проблеми". В момента се чувствам ужасно! На Вас до болка ви е познато това усещане...СТРАХ- от предстоящия резултат от стимулацията, страх от ин витрото, страх ако завърши фатално и как ще живея след това, страх...Усещам как се изолирам от хората, не искам никой да виждам и с никой да общувам. Чувствам се различна от тях и ме боли, когато омаловажават проблема ми. Не търся съжаление, от него по-боли, но най-страшното, което понякога виждам в очите им и чувам е безразличието-"Не е чак толкова страшно, има по-лоши неща, ще си осиновиш, голяма работа!".
Страх ме е да отида на работа, ако опита е неуспешен. Страх ме е, че няма да мога да работя пълноценно. До сега едвам намирах сили да си изпълнявам задълженията, да играя ролята на усмихната и щастлива жена. Уморих се........Уморих се да съм силна!
Поискам ли с някой само да споделя, без да търся утешителни думи, веднага ме оборват с фразата: "Ще имаш, ще стане,моли се..."
Понякога искам да избягам, да се скрия от тоя кошмар. Но къде да отида? Как да избягам от самата себе си? И въпреки всичко не мога да се примиря със съдбата си, все едно това не се случва на мен! Не е истина, но до момента, в който проглеждам и я виждам. Сълзите почти пресъхнаха. Остана раздираща болка в гърдите и въжето, стягащо гърлото. Трудно се диша, но по-трудно се и живее...
Знам, че само Вие можете напълно да усетите и разберете как се чувствам. Благодаря на всички, които ме прочетоха. Извинявам се, ако съм банална, но трябваше да го напиша, напира отвътре като вулкан.