Оф, всеки път едно и също!
Аз също съм намирала полезна информация в постовете на Боби. Да, понякога са дразнещи, често тя наистина е твърдоглава, но съм с съгласна с нея за ето това:
за мен няколко човека правят тази тема да прилича на сектантско събиране и мислех, че е от полза да се покажат неверните неща...
Дайте малко по-толерантно, моля! Не можете ли да се опитате, когато някой зададе въпрос - просто да отговорите по същество, без да коментирате самия въпрос, защо бил зададен, ма как еди коя си гледала детето и какво му давала. Ето, Натали попита кога да дава попара /ех, тази попара, не знам какво толкова ви вади очите/, обаче вместо да се отговори конкретно, се започна пак с лични виждания /не с факти/, че попарата не била разнообразна храна, че нищо не давала, ма сега - защо давате попара, по-добре кус-кус /не врат, ми шия, нали/. Направо е безумно, момичета.
Извинявам се и аз за спама
Да кажа все пак и нещо по темата с рибата - все още не съм въвела, но смятам тия дни да го направя и също предпочитам да е от бурканче, и аз по съображенията на една мама, писала по-назад. В интерес на истината, като гледам какви бурканчета с риба се предлагат на пазара за бебета, сьомгата е най-често срещана. Явно все пак е подходяща, знам ли. Аз такава съм купила.