Мини, напълно съгласна с теб. Пришки са ми излизали на езика, ей това същото да го обяснявам на разни мами в истерия, даже веднъж на листче писах и смятах милилитри за да "онагледя"...няма кой да слуша.
"Ама тя била прочела в нета, ама на една приятелка детето как въпреки другите храни си удряло и по кило АМ /което дълбоко ме съмнява/
И някаква безумна драма става, защо дете на 7-8 месеца, с 2 заместени хранения не пиело И едни 800-900мл АМ отгоре
И тези тръшканици при положение, че въпросното дете си е здраво, наддава си чудесно и изобщо няма никакъв проблем за нищо. Но пак казвам и педиатрите на ДК са за бой, защото ги плещят ей такива "норми" колкото да са казали нещо /не всички, но доста от тях/ и майката като се ошашка - вземе, че влезе в БГ-мама, където научава че не било 800-900мл., ами може и 2 литра да е всъщност
То там съм чела и как 3 месечно "летяло с проходилката" из апартамента...пък както знаем доста мами умеят да четат, но не и да осмислят какво са прочели. Лично аз познавам немалко такива.
Та момичета, като са ви здрави децата, развиват се добре и наддават добре - игнорирайте ги тези "трябва", все едно от кого идват.
ileini, предполагам, че "бомба за стомаха" е количеството изброени храни, не съставът на същите. Да ти кажа честно, не знам дали бих могла и аз да се нахраня стабилно два, или три пъти на ден, че да ударя и 900мл. мляко "за разкош" отгоре, а какво остава за едно бебе.