Момичета,
Натали все пак пита КОГА да я дава тази попара и дали така АМ не става твърде малко, а не на вас какво ви е мнението за точно тази храна и дали бихте я давали и като не я давате как давате това и онова, че да не е в попара точно... Та до момента, освен отговорът на
Боби, че толкова АМ е малко и някакви предложения какво да се прави в случая - друго не видях като отговор по същество.
И се намесвам, защото мен също ме вълнува темата в определен аспект, а именно - моето дете като е с 4 храненения в денонощие, как да му заместя в един момент и сутрешното мляко с нещо друго /закуска/. Хайде да не е попара, да е кус-кус и каквото там би ви се понравило, да не е попара. Въпросът си остава - 3 заместени храненеия без АМ и преди лягане - 230мл АМ /в случая на Дани/ и дотам с млякото. Хем трябвало да пие почти литър АМ до годинката, хем да му заместя храненията с друго - нещо започват да ми звучат налудничево тези "хранителни схеми" лично на мен.
Натали, не знам как ще е при Алекс, но Дани освен чисто броколи - друга храна не ми беше отказвал. Ей с тази попара - 3 пъти, амааааа категорично, едни физиономии, едно възмутено ме изгледа - все едно живи бръмбари му давам да яде
Аз я предложих за следобедното хранене, вместо каши /понеже не ги обича особено/ и да не дробя нон стоп бисквитки с нещо си... Сирене, чисто - яде като невидял, ако не спра да давам аз - той сам няма да спре, като престана да давам - реве /единственият случай да ми реве за храна/, сухари яде в супата си, вода пие с кеф открай време, ама трите в комбинация му бяха отвратни. С вода си му направих попарата, класика. Накрая, чак се принудих да я опитам аз да не е гадна нещо, екстра си беше и той като не щя - я изядох аз
Та...виж дали ще я прояде първо, а не виждам проблем да я правиш и с АМ. Също така, можеш да я даваш следобед понякога, вместо плодовото, или кашата и да си оставиш млечното хранене сутрин.