Ние кашата я хапваме след обедното хранене към 16.00ч, но в началото когато се захранвахме с каша започнахме на Милупа -ориз я давах на обяд , след като въведохме зеленчуковото пюре то измести кашата и сега на обяд яде пюре зеленчуково и месно , а следващото хранене е с каша.Аз давам вече месно пюре по препоръка на моята педиатърка , тъй като от по-рано сме захранени от 4 месец и вече включих и месото , жълтък започнах да давам от една седмица през ден в зеленчуковото пюре по 1/4.Ние сме още на кърма и се кърмим сутрин в 6.30 или 5.30ч. и после в 9.30 или в 10.00ч , после се кърмими преди лягане в 21.00ч и повечето пъти се буди и през нощта за още едно хапване , но всеки път е различно , понякога не се буди , но зависи кога си е легнал моя бебешок , ако е по-късно не се буди да яде , но ми се струва , че това будене е от зъбите , а не че е гладен.На мен лично ми казаха , че е достатъчно млякото да е 2-3 пъти на ден , а другото да е твърда храна и смятам , че засега сме добре от към това.Смятам и от 7 месец да включа попарата , тя ще замести второто сутришно хранене с кърма , т.е млякото ще бъде само 2 пъти на ден -сутрин и вечер преди лягане и междувременно и през нощта когато си поиска , понякога иска да сучи и през деня , не го ограничавам в това разбира се.