Дъщеря ми от няколко дена като седнем вечер да се храним и започва да реве, не дава лъжицата в устата да и дадеш, бута чашата, въобще отказва да яде неща, които до сега е яла. Само разни сухи неща приема. Днес например яде от тези триъгълничетата пушено сирене и един банан. Такова количество изяде, че явно си беше гладна, но всичко друго отказа да вкуси. Освен това забелязах, че дори нещата, които яде, в повечето време искаше да си ги държи сама и страхотен рев удари, когато се опитах да и дам едно парченце банан, което не можеше да си измъкне сама от юмручето. Пробвах бебешка храна, мазах филийка, дадох сух хляб - не иска и не иска. Специално за бебешката храна въобще не пожела да опита какво иам в лъжицата. Вчера същият номер с друго ядене. Не знам каква е причината, защото до сега не сме имали проблем с храненето и не е била капризна. Някой знае ли на какво може да се дължи такова поведение на тази възраст?Дали не започва да проявява предпочитания и да става капризна на хранене? От градината ми казват, че си яде добре и им вярвам, защото преди винаги са ми казвали като не иска да яде нешо.
Боби