Nataly*, кашата, която ми стана на бучки е чиста оризова на "Милупа". Не я разбивах с вилица (нямаше такова указание), но телчетата са аналогични - такива от малките, с които правя сос винегрет. Сигурно не съм бъркала енергично, или твърде бързо съм изляла водата, ще пробвам пак
Дани яде Хумана-2 от месец. Значи мога спокойно да му дам въпросната каша на "Хумана" с банан, щом и тя съдържа същите неща. Понякога се чувствам като тотален идиот с тези храни!!!
Чета, проучвам и накрая ми става една каша /не на бучки/ в главата и зациклям. Гледам едни кутии, чета и всичко ми се вижда неподходящо. Добре, че сте вие.
Eли:) , не съм имала намерение да купувам каша на "Хип", но след този ти пост...определено и за експеримент не бих взела.
power , сигурна съм че напред и вероятно не само в тази тема е коментирано за кашите и какво ли не надълго и нашироко. Обиконовено, когато имам чуденка - изчитам купища материали /и не само тук/ и тогава питам, ако все още имам неясноти, но понякога се случва да нямам възможността да ровя час-два за нужното ми инфо и тогава питам директно. Тази тема е все пак "оборотна" и затова си позволих, а рядко питам нещо изобщо. Все пак моля за извинение, ако съм досадила.
Хубави почивни дни и здрави, похапващи деца момичета!