Хихихи, млякото си е мляко
И аз пробвах няколко пъти с вода, ама не стана мойта работа
Допускам, че може и да е от децата, които си искат нощно хранене, но понеже малко преди да започнат да никнат зъбите, имаше един период от около 10-ина дни, в който сама спря да яде нощем. Хапваше и заспиваше към 22:00-22:30 и се будеше сутрин към 6-7 чак. И аз тъъъъкмо се зарадвах и хоп, почнаха тия ми ти зъби и край! От време на време се излъгва да не се буди, ама е рядко. Примерно, яла е към 20:00 часа, към 20:30 заспива и после евентуално в 12-1-2 се буди /всеки път различно/, яде и вече следващото хранене го прави чак към 10 часа, иначе си се събужда в 7, де, но не търси да яде. Но това са по-скоро епизодични случаи
Обикновено на 4 часа си търси млякото и това е, а иначе денем прави по-големи паузи. В общи линии има 5-6 храненеия в денонощието. Имам съмнения, че това нощно ядене е от зъбите, вече има 2, скоро чакам да излязат и горните два.
Неприятното е, че върви малко едра, не е дебела, но си е едра, тя до миналия месец ми наддаваше с по 1400 гр на месец
, а има лека мускулна хипотония и рехабилитаторката казва, че пухкавостта й леееко допринася, та затова ми е дерта с това ядене. Иначе си е добре, бързо се поддава на рехабилтацията, подвижна е доста, но все пак.... Абе изтрещявам явно вече
Нали съм маниачка на тема хранене и тегло и ми е голям дерт да не ми затлъстее детето
Извинете, че ви занимавам с мойте глупости