Мими, мерси много. Тази последната снимка, където единият храни другият, е страхотна
.
Обезателно ще взема подобни купички. Аз дори сухите неща с ръце не я оставям напълно самостоятелно - в смисъл оставям я, но и слагам малко по малко, защото каквото има пред нея, това се опитва да си набута в ръцете. Ако има 2 парченца, във всяка ръка има по едно, но ако има да речем 10, граби докато може, изпуска и в крайна сметка не знам какво е изяля. В градината ми казват, че се храни сама, ама колко се храни не знам, защото понякога казват, че отказва нормалното хранене и я хранят от бурканче.
Май още днес ще отида за купички и също ще гледам да измисля скакво да покрия столчето. За сега сепълни с трохи от биквити и тем подобни, но ако на всяко ядене текат сосове няма как да го пера по няколко пъти на ден, та ще видя какво мога да сложа.
Още веднъж мерси за съветите, ще те дъжа в течение как върви при нас.
оффтопик- те еднояйчни ли са? много си приличат.
cambozzola, допълнителната лъжица, за да има какво да си държи ли? На мен енда приятелка ми каза, за да не пипа моята лъжица, да и дам във всяка ръка по лъжица. Пробвах го това,ама нашата се изхитрява и като види моята пуска онези на земята и пак към тази протяга ръка. Това обаче беше отдавана, скоро ме съм го пробвала. Сега се надявам да яде с нея
Боби