0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Привет,дами!
Честита нова темичка!Жени,бебока е много сладък.Дано ти е лека ръката и да си си потътрила добре крачетата,и новата темичка да се изпълни с много +++
Ето и вирусчета от нас :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
 :D :D :D
Здравейте и от мен,дано имаме късмет всички...
Искам да ви питам какво ви е мнението за Фемикура,аз го пия от около 10 дена,ама пак си нямам цикъл,взех си тест и утре сутрин щще го правя,не смея да се надявам на нищо след всички разочарования и несполуки,,,,но ще видим....
Успех и целувки
 :grouphug: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :grouphug2:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!

Добро утро, момичета!
Аз като никога съм ранобудна и веднага се възползвам :wink:.
Хубав ден на всички!
Добро утро
Гери веднага сядам на масата
Лек ден
*
Добро утро момичета.Гери,закускатае направо прекрасна.
Аз се отказвам,температурата пада и лелка идва май.
Късмат на всички момичета!!
Лек и спокоен ден!!!-Целувки!!!
*
Добро урто ,момичета .
Гери веднага си вземам кафенце ,Благодаря ти за закуската страхотна е .
И от мен лек ден на всички .
*
Добро утро и от мен, Гери закуската е супер, както съм гладна  :D
Фовчи и за всички, които имат нужда  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Иха ,Жени благодаря ти веднага съм   :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:
Добро утро и от мен и лек и успешен ден
Титко,  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Стискам палци следващият месец да е твоят :)

*
:D :D :D
Здравейте и от мен,дано имаме късмет всички...
Искам да ви питам какво ви е мнението за Фемикура,аз го пия от около 10 дена,ама пак си нямам цикъл,взех си тест и утре сутрин щще го правя,не смея да се надявам на нищо след всички разочарования и несполуки,,,,но ще видим....
Успех и целувки
 :grouphug: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :grouphug2:

Миналата година пих 3 месеца фемикур,то си е почти на билкова основа.Знам от прегледите,докато го пиех,че влияеше добре на лигавицата,но не помогна.Но явно аз си имам други проблеми ,които Фемикура не можеше да разреши.Гинекологът ми каза,че за да подейства трябва поне месец да се пие.Стискам палци Бубулече

Добро утро
Закуската е готова
Лек ден
*
Добро утрооооооо,момичета
Лионка благодаря ти за прекрасната закуска .
Виждам ,че си нямам сутрешни вирусчета ,но след обед като си дойда от работа ,ще проверя за  да се понакисна малко ,че имам нужда  :lol: :lol:
Лек ден на всички .
Добро утро на всички!
Лионка...ама каква си ранобудна и работлива :) закуската вече си поднесла и пак е ... мммм ... да си оближеш пръстите.
Уф, аз днес чакам вещичката...температурата поспадна...и се чудя всеки месец...защо продължавам да се надявам... Но след няколко дни си казвам...добре, че още я има надеждата, иначе незнам как се продължава :)
Бог да прости загиналите при катастрофата, за които днес тъжим :( и най-после да се намери човек, който да накаже хората виновни за всичко това.
Хубав, слънчев и усмихнат ден на всички.
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Добро утро мацки!
Лиони,както винаги си се постарала много!
Късмет на всички очакващи :bfp:
Лек и слънчев ден на всички!!!!! :D
*
Добро утро и от мен момичета.
Лиони, много вкусна закуска си ни приготвила, ще си хапна с удоволствие
Ето малко вирусчета за Фовчето, а и за всички останали  :D
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

лек ден от мен

*
Добър ден и от мен,
тъкмо се връщам - ходих да поръчвам торта за малката /утре е рожденичка/ и направо се изморих, тия жеги не ги понасям и с това играещото кръвно....
Лионка благодаря ти за закуската
дА ПОЧИВАТ В МИР ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ  :(
Ето и от мен вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
За пръв път и аз ще се топна  :bubblebath: :bubblebath:
Мерси за вирусчетата !!!
Да почиват в мир всички загинали !  :balk_144:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте..Не съм писала отдавна в темата ама то не е поради липса на желание :) Надявам се всички да постигнете мечтите си и да гушкате своите слънца.. Днес наистина е тъжен ден и макар да не сме в България аз и цялото ми семейство скърбим.. Много лоши неща се случват но дано виновните бъдат наказани.. Лек ден и много усмихнати мигове..дано доброто е много повече в пъти от лошото..
Жени мила на малката много поздрави и целувки и да си прекара чудесно рождения ден!
*
Ето пак съм тук ,за денс приключих със работата и сега е време за следобеден душ съсъ много заразни вирусчета  :lol: :D.Благодаря ви ,Иванитка и Жени  :bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:.

Да почиват в мир всички загинали !  balk_144