Гост бях аз!
За съжаление Ади аз съм на сищия хал като Марианка!!! И освен противозачатъчни и евентуално Сиофор зависи на какво ниво е повишението на тестостерона за сега друго лечение няма. Аз също пих в моминските си години две години противозачатъчни Цилест и си мисля че от там се е получило разбъркването на хормоните. Също по препоръка на лекар но без предварителни хормонални изследвания. И от тогава имам окосмяване. Е не толкова засилено все още, но все пак го имам. А за килограмите отгоре няма да говоря при мен са 14 кг. покачване на теглото за 2 месеца. И сега нямат смъкване. Пробвах гладуване и диети, ала ефекта е никакъв!
Та това е направо гадна работа с тоя тестостерон!Направо незнам каквода ви кажа!Няма ли начин с билките да се повлиява тестостерона??.............................................
За килограмите.........аз съм против строг глад и строги диети!!!!!!(Четох че строги диети и гладуване разбутват хормони!)
Направих някои промени .......почнах да ям само черен хляб Бонус(6 зърна),спрях да ям сладко....когато много ми се прияде сладко ям плодове) .Старая се да ям разделно поне вечер задължително !
Почнах да ям повече неща които съдържат Фибри ,спрях газираното
само тук там малко кока кола!За 1 месец отслабнах 5 кг!До тук добре но сега след инсе с Дуфастон и прегнил пак почнах да се подувам ....пак раста на ширена......панталоните отново ми стават тесни!Явно е неизбежно и нищо немога да направя.
Дано се нормализират нещата и при двете ви!
От все сърце ви го желая!