0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Коментари по статистиката
« -: Юни 10, 2011, 19:41:11 pm »
Момичета,благодаря ви за темата!Може ли само да допълните колко РДСП сте посочвали!
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
Re: Коментари по статистиката
« Отговор #1 -: Юни 10, 2011, 20:45:38 pm »
Ивет, разделих темата, за да може да отговаряме и на теб инадруги въпроси тук, за са остане ясна статистиката  :lol:

Да- ние бяхме посочили всички РДСП
В очакване ....
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #2 -: Юни 11, 2011, 14:29:03 pm »
Ние също посочихме всички РДСП...

Забравих да спомена в статистиката, че след първия си отказ намалихме ограничението за възраст на 1г.6м... Притеснявахме се, този факт да не се оценява зле,... но много скоро след това получихме писмо...

Друго интересно е, че буквално дни след като влязохме в регистрите, имахме няколко неофициални телефонни обаждания директно от Съветите по осиновявания с предложения за деца... Доста объркващо беше...
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #3 -: Юни 13, 2011, 15:03:07 pm »
Аз още веднъж да благодаря,в момента вашия опит ми е много полезен.На нас ни предстои окончателно да посочим РДСП и аз реших да не пишем всички,тъй като мисля че няма да имаме физическата възможност да отидем до всеки един дом.Относно възрастта също имам малко колебания-смятаме да пишем до 1годинка.Виждам че при вас нещата са се получили сравнително бързо,това доста ме окуражава :D
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
« Отговор #4 -: Юни 13, 2011, 15:06:21 pm »
ивет, напиши всички РДСП. Иначе много се ограничаваш. Имай предвид, че ще се наложи да ходиш в определен град само ако ви предложат дете от там.
В очакване ....
« Отговор #5 -: Юли 09, 2011, 17:24:50 pm »
По съвет на социалната работничка ние също посочихме всички РДСП (не знам дали е важно, но към докладите на 15 от тях имаше и наша снимка).
Обещах на Ganka:)
« Отговор #6 -: Ноември 13, 2011, 21:00:54 pm »
не виждам самата "статистика"
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #7 -: Ноември 13, 2011, 22:30:24 pm »
Ето това е линк към статистиката:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46048.msg880697#new

не знам дали е важно, но към докладите на 15 от тях имаше и наша снимка.. 

Социалните от района, от който осиновихме, споделиха, че снимките в нашия социален доклад са оказали голямо влияние за това да ни изберат... (Ние бяхме разпечатали 28 снимки 10х15 и ги дадохме в нашето РДСП да ги разпратят във всички останали)...
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."