Ели, не те разбрах - за къде да ги пробвам заместителите на захарта? Освен ако нямаш предвид питанията ми за рецепти за сладки
То и там не исках да ползвам "подсладители", защото идеята ми си беше изобщо да не свиква с вкуса на сладко, каквото и да е то (иначе аз не смятам захарта в умерени количeства за вредна, не тя точно ми е проблема, всяко друго сладко също) - да си яде вкусовете натурални, докато е още малък да си иска сам: и попарата, и киселото мляко, и така и бисквитите. Но вече вдигнах ръце, още повече, че и време не ми остава сега. А и тук пуснаха едни много готини бисквити на Хип, с ябълка, съвсем без захар, а са много вкусни и Кай ги папка с кеф; давам и Плазмон понякога и толкоз.... Само не мога да разбера защо в Плазмон-а няма описани половината от нещата (на прима виста се сещам за аскорбинова киселина), дето ги има в нашите местни "Житен дар за деца" например...
Джам, моля те, кажи за пресните сирена! Аз изобщо не се бях замисляла докато не прочетох теб и сега ми се ще да чуя логика преди да направя следваща партида от тази манджа, или да търся заместител; защото пък Кай мнооооого я харесва, няма такъв безпроблемен обяд. А на мен пък ми е много ценна, защото не искам всеки ден да яде месо, а тя е идеален вариант.
А сега мисля да му забъркам паста и с броколи и сметана, ама не знам дали да посмея със заквасена сметана. А течна растителна не ползвам... Или да пробвам с течна животинска (Президент имат)... "Heeelp, I need somebody...."