За Панадол-а /понеже ми е прясно от днес/ - може да се дава през 4 часа при нужда, като се допуска, че температурата ще се повлияе, преди да се наложи 5-и прием в рамките на 24 часа. Питах лекарката на Дани, ами какво правим ако все пак си има още температура и след 4-и прием под 24 часа? Къде на шега, къде не ми каза: "Е, тогава вече ще даваме нещо сериозно"
От два дни, опасенията ми, че бебето ще се окажа в категорията: "колики, липса на пауза, зъби" се потвърдиха
Не съм особено хепи и вчера вече се разревах за сефте тази година, след като Дани безутешно се дра със сълзи 3 часа, лапа ръцете, мята се, гърчи се и всички екстри и аз...като кретен - нищо не мога да направя.
Няма носене, няма гушкане, няма люлка, количка - рееееееев. В пристъп на отчаяние, купих гел "Дентинокс", като нямах никакво очакване да помогне. За щастие - сгреших, има файдица /предполагам, защото още не го боли качествено/. В тази ситуация, ако седне някой да ми философства "колко е съвършена природата" и ще го удуша, честно. На тема зъби конкретно, природата я псувам каруцарски и на глас нЕкой път от доста годинки, но сега покрай бебето съм просто виртуоз - може някой сърбин да ми завиди чак...