Ох и Мони все още не иска боц да прави, сега вече се притесних сериозно
С Мони пускаме преводача на гугъл и пишем някои думички. Така понаучи разни нещица, интересно и е, когато жената и ги произнася. Вчера реших да се пошегувам малко, като и казах да отиде в банята на англииски. Отсреща се получи една тъпа физиономия, стисна устата, както когато се инати и ми даде пълен игнор. Помислих се, че реагира така, защото не е разбрала или защото не и говоря на Български, казах, маме има ли проблем, кажи, какво стана. Отсреща ми се заяви, че си играе и няма да се къпе. Тогава аз се заинатих и и обясних, че няма да ходи ако ми го каже на англииски. последваха 15 минути пъшкане и питане,коя след коя буква следват за да напише в преводача: Не искам да се къпя и да го чуе, как се изговаря...
А в банята отиде така или иначе, но при нас трябва да е със съпротива и пазарлък...
Искам да попитам, има ли някой с тапия по англииски, който да има опит в оформянето на документи.(Технически текст). Много ми е важно. Искам малко уроци от човек, който е запознат. Трябва ми два три пъти в месеца максимум, за по час два и разбира се, ще си плащам за труда. Ще ми се да е познат или поне виртуално познат. Ако някоя от вас има опит и сега е по майчинство, ще е супер и мисля, че ще имат полза и двете страни...