Нинче, не е лесна твоята! Дано бързо ви минава!
Парси, как кафе на 2 годишно дете бре? Лелей, какви хора!
А моята шефка днес ме направи на маймуна. Още не мога да повярвам. Имахме среща, на която отидох с детето с количката. Тя не се появи изобщо. Чакала съм я повече от час, а тя не намери време да се обади или да пише смс. Била в много важна среща. Обадиха ми се след 2 часа, и то не тя, ами една колежка, да ми кажат, че шефката била заета. А аз глупачката вися и чакам, звъня по телефона, и не смея да си тръгна, защото ми е шефка! Много голяма глупачка се почувствах! Не е истина просто! Как може да разиграва така майка с бебе не знам. Нищо човешко не остана у нас хората, ей!
Момичета, имам нужда от съвет. Понеже юли ще пътуваме в чужбина и се чудя какви лекарства да взема за бебо. Ще взема Панадол. А друго ще ми трябва ли? Мислех си за репелент за бебето, нещо против разстройство и повръщане и нещо антиалергично. Но си мисля, че не бих и дала лекарство без да е предписано от лекар. Та знам ли. Дали да не взема само Панадола и примерно антиалергично (сироп ли, какво ли?), а пък ако не дай си боже има нещо, да тичам в спешен център там.