Трябва си помощ! Аз маникюра още го докарвам само наполовина... Но вчера имаше някакъв чуден момент, в който дребното не пищя и аз си взех вана! Вана! Гореща, с много пяна, само за мен и не се чуваше кански вой отникъде! И така цели 15 минути... Въпреки това още се разтапям от кеф като си спомня - нищо, че вече ми се струва, че е било преди векове. 3-часовия интервал на хранене кара дните ми да изглеждат някак си много повече, не знам защо... А сега, с развитоето на белите дробове на ситнежа - Ептен!
Когато Моника седна на гърне, аз се къпех, тя седеше на гърнето и зяпаше. В противен случай квартала разбираше, че съм в банята, дори при нея да има 20 човека.
Ако не иска на гърне, столче и така. Под контрол
Един ден ми зададе въпроса, защо се кося и реших, че приключваме с подобен род преживявания...но тя вече знаеше, че съм там и наминаваше от време на време да ме провери. Това беше с присъствието на човек в къщи, когато бяхме сами я слагах в коритото, къпех се и я изплаквах и нея. изобщо и сега правим подобни лупинги, но тогава си беше приключение...
Ама така ми липсва бебешкото дупе да го намачкам, а сега като я мачкам, тя започва да се сърди и да философства и изобщоо
Баба ми ме е лекувала с подобни методи, белтък и сапун, вълна и нам кво си. Спомнях си, как спех като гипсирана и ревях цяла нощ. То си беше изтезание...
И все бях с вълнено елече, и все топли неща пиех и все бях болна... Затова сега Моника пие студени неща, яде сладолед,излиза по фанела да викне баща си при -15 и т.н. По всички антизакони на баба ми и свекърва ми...
Нина при мен са ползвали вълната която е стригана от овцата, изпрана и готова да се преде (нали така с вретено да не се изложа
) Та с нея и други екстри ме мажеха, така с готова и преработена, незнам дали е същото. Ще ти даде всеки един човек гледащ животни. Нали ти трябва една шепа...