честито на леля Ганка, да са здрави и весели племенничките
Относно организацията на времето, започвам да се замислям че май първите седмици, когато ми беше най-трудно, повече намирах време да подремна и почина, а сега почти за нищо не ми стига времето. Но явно защото тогава ми помагаха, за да се възстановя по-лесно, а сега съм сама, а и в първите 20 дни не излизахме, а сега докато си оправя чантата, облека мен и детето, въпреки скоростта която съм набрала си изисква време.. Обаче всички, които като мен са свикнали от работата си да организират времето си, мисля че може да приложим опита си в къщи
Аз установих, че лично време всички имаме някакво, зависи от детето и периода му, но от нас зависи как ще разпределим това време - в интернет, да подремнем, маска и маникюр -НО само по едно нещо ни се полага
. Ето времето в интернет минава неусетно, но аз лично изглажда ще трябва да го намаля за да мога да си почина по друг начин ако искам. Тази вечер се разминах с концерт на Стинг (мислех мъжа ми да направи сефтето си с хранене на детето)- много ме е яд. Но имам утешителна награда - от вчера съкровището започна да пее (оо-о -точно като гълъбче
) ще го слушам него с удоволствие
Ивате ли представа на тази възраст от какво се плюнчи толкова? И езичето си държи леко напред, като плезене от време на време..