Ние сме на Албена, миналата година се канехме там да сме, но ни спря дългия път, аз бременна, с малко дете. Тази обаче сме там. Избрахме хотел на плажа, та да правим по малък преход.
А списъка с лекарствата си го записах, аз освен панадол и нурофен нямам нищо. Ползвала съм лекарства само 2 пъти, дано и не се налага де.
Относно децата, хич не съм и сравнявала едно с друго. За Алекс знаех че в някой неща ще бъде по назад. В други избърза. Проходи сравнително рано, но пък проговори доста късно - едва от 5-6 месеца.
Вяра обаче е доста различна във всяко едно отношение. Често казано ако тя беше първо, а Алекс второ дете, бих се притеснила.
Но както и Стефи каза, оставила съм и двамата да си учат нещата сами с времето си. То затова си имам и две бебета все още, с разликата, че едното говори и ходи, а другото не. Аз не познавам дете на 2 г и 8 м. което е изцяло на памперс, да не се храни самостоятелно и да не се облича само. Няма да забрава как скочих на една позната, която ми казваше, че второ дете не се гледа като първо. Е сега всеки ден си го повтарям и за пореден път се уверявам, че израза "питай патило, а не старило" си е напълно точна.