НЯКАК,НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С ВАС.Аз съм на 26 г.от 17 годишна съм пациентка в тази клиника.Първото си дете износих доста трудно,може да се каже ,че ако не беше д-р Кузманова,нямаше и да успея ,да го задържа/бяха ужасни болки,имах контракции от втория месец/,но благодарение на нейните усилия и усилията на д-р Германов и д-р Димов успях да я задържа/приемаха ме без час,докато й се обадя,че имам болки,веднага ме поемаше някой от тях двамата ,ако тя отсъства/.В седмия месец се, задушавах и не можех да дишам,отидох в спешно от там почнаха да ми правят всякакви изследвания,като през това време Кузманова се обади на най-добрите специалисти,който да ме прегледат от а до я,като накрая се оказа ,че съм с бронхит,като през дните, в които бях в болницата,идваше почти всеки ден,ако не мине,минаваше Германов или Димов.В 8-мия месец бях с много силни контракции и с разкритие,а всички знаем колко е опасно в осмия месец да се роди бебе.Бяха решили да ме шият,но успяха с инжекции и лекарства в болница да задържат положението.Раждах при Германов,той беше на смяна,просто няма да ми стигнат думите да опиша какво внимание,имах много трудно раждане,беше постоянно при мен и другите две момичета, няма да вика да се запилее на някъде,НЕ, постоянно следеше и трите ни.Понеже малката беше много едро бебе,ми каза ,че трябва да ми направи секцио,всички акушерки викаха,че не може да се роди нормално,но аз казах,че отказвам да родя с операция и не давах да става дума за операция,когато го попитах ще боли ли,той се усмихна и ми каза"...да,но ще се справим,само бъди спокойна и не се плаши..."е макар с доста изтърпяна болка и усилия от страна на д-р германов,родих едно прекрасно и здраво момиченце 3.700кг. и 54см,беше много чиста и добре оформена,личната ми викаше,че рядко се виждало такова добре оформено и чисто новородено,без да се бели,без пъпчици и др.След раждането припаднах два пъти,и двата пъти той ме свестяваше и вдигаше от земята.Тогава една от акушерките ми се развика,че съм била лигла,той се обърна и й се скара да не вика така,че не нужно да се стресират родилките,че колкото и да е едно раждане е трудно и секи организъм реагира по определен начин,закара ме до стаята и ми подреди нещата в шкафчето ,не ми разрешаваше да ставам ,за да не ми прилошее.След 1год и 3 мес.се наложи да ми се направи лапароскопия,бях много зле,гънех се от болка и вдигах страшно висока температура,повръщах,правиха ми я кузманова и германов,естествено аз от страх преди операцията пак припаднах и се наложи Германов пак да ме вдига от земята,операцията беше доста успешна и сполучлива.Вече три години не мога да се оплача от проблеми с яйчниците.да,вярно е платих 780.00лв,но от здравето няма по важно,една моя позната реши,че същта операция ще си я на направи в хирургическия блок ,вярно без пари,но след това имаше големи усложнения и проблеми,беше направена доста нескопосано и беше разпрана цялата,а аз имам само три дупки и три дена болки,а тя с месеци не можа да се възстанови от същата операция но без пари.Миналата година личната ми имаше съмнения за апендисит,обаче първо ми каза да мина през гинеколог ,за да е сигурна да не би пак да имам гинекологични проблеми,домов веднага ме прие,направи ми всички нужни изследвания,и накрая ме прати при гастроинтериолог,лично той и се оказа ,че съм с остър колит,цистит и гастрит,като след това държеше да мина през него да види какво е станало,много внимателен и добър лекар,много съм доволна от него.Та ,че мисълта ми е ,че всеки лекар ,прави грешки,няма безгрешни хора,но ние българите,обичаме все някого да оплюваме и все на някого да намираме косури,затова според нас ние нямаме специалисти и затова нашите лекари предпочитат другите държави