Джиджи, едно е когато нещо просто те дразни и това са дребни битови неща /всеки си има трески за дялане/ и съвсем друго е, когато става дума за характер. Лошия нрав с разговори не можеш да го промениш, с нищо не можеш да го промениш.
Аз съм споделяла преди, че с моята свекърва нямам проблеми, златна ми е. Обаче свекъра компенсира за 3 свекърви
При него е точно характер - е, ами никакви разговори не помагат там и това е. Обаче, след последния път, когато го поставих на мястото му безапелационно, без много-много да разговарям и да се обяснявам - ела да го видиш сега. Поуплаши се човечеца, видя, че мога да бъда и лоша и знаеш ли как си сви перките
По-нисък е от тревата. С месеци не му говорех и го подминавах буквално, все едно не съм го видяла. Не смееше да гъкне. И когато най-накрая реших да отпусна малко, все пак празници идваха, внучка има, направо лазеше...ахахаахх. И още лази, в очите ме гледа и не смее да каже думичка, без да премисли 100 пъти какво да каже и как да го каже. Направо е станал неузнаваем, помага на свеки вкъщи, чисти, готви, пере
Всички са изумени. Викат - не знам какво си му казала или направила, обаче тоя човек стана друг
Може и да е чудо за три дни, ама колкото продължи - толкова. Ако пак кривне, набързо ще бъде върнат в пътя.
Всъщност, далеч съм от мисълта, че се е променил. Просто е схванал картинката и е разбрал, че ако иска да е добре, да се разбира и вижда със сина си и единствената си внучка, просто трябва да смени поведението, това е. Трябва малко побутване.