ДжиДжо, помня историята с името и всичко, което си писала.Още тогава се възмутих и се зачудих как ще продължат тези отношения. Съжалявам, ако ти звуча като песимист, но съм живяла с родители, които имаха проблеми с родителските тела.Баща ми с тъщата и тъста си, майка ми със свекърва й и сестрата на мъжа й. Е бях свидетел на много грозни гледки и знаеш ли, не минават с годините. Ясно е, че няма да се подобрят нещата със свекърите ти, ти за тях си никой, инкубатор, намесил се в избора на име. Скоро ще започнат яка атака срещу теб и ще бъдеш виновна за световния глад.
Моля да не ме съди никой за моето мнение, но мисля, че трябва да се разведеш с мъжа ти. Казваш искаш детето да има баща. Какъв баща щом позволява такава психологическа атака срещу детенцето му. Представи си за секунда следващите 5 години. Ще получиш ли помощ и разбиране от тези хора, ще се променят ли те? А ти? Освен че ще те смачкат в един момент, ще разбият самочувствието ти, как ще се справиш ти след 5 години, когато детето ти вече ще попадне в една много манипулативна възраст.
Знаеш ли, има организации, към които може ТИ да се обърнеш за да помогнеш на СЕБЕ СИ. Защото щом си още с тези хора и търпиш такова отношение имаш дълбоко скрит проблем, който те спира да се махнеш от там. И докато не го разрешиш ще бъдеш мачкана от тях.Да не мислиш, че е не усещат, че няма да се възползват от всяка твоя слабост? Взимай се в ръце, намери най-добрия вариант за себе си и детето си и скорострелно се изнасяй от това семейство. Ясно е, че мъжът ти не ви е поставил на първо място. Утре може той да ви зареже, но тогава болката ти и на детето ще е по-голяма, защото отново ще сте жертвите в тази ситуация.
Пак казвам, съжалявам ако поста ми ти причинява болка, но ти говоря от позицията на дете, което желае родителите му никога да не са се събирали и всеки път когато чуе трясък от съседите й се свива сърцето. Не се забравят нито думите нито делата, децата не забравят.