0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: как се справяте със свекървата си когато т
« Отговор #320 -: Юни 21, 2012, 10:12:30 am »
Бубулина - много се палиш, моето момиче, пази бременността си повече, тези емоции не са в твоя полза.
Ти искаш да ми кажеш сега, че майка ти, която е работела на две места, за да ви отгледа ви е поставяла на заден план заради своите родители? Защото моята, за да ме отгледа ме беше поставила на първо място в живота си. И се съобраяваше винаги първо с мен, а след това с останалите. Така ме е учила и мен - децата са на първо място - нейната майка е поставяла нея, тя мен, аз децата ми, те своите....нормалния ритъм на живота. Това не значи, че не я обичам, що за глупости. Обичам я повече от всеки друг човек в живота си. Бях с нея през годините и аз знам през какво сме минали двете. Сега обаче работя, имам мъж и не мога вече да пътувам всеки ден, за да я видя, дай да ида да се обеся заради този факт. И за нея не е проблем, аз не познавам хора, които като си 'поемат пътя' да се отдават на родителите си както преди. Разбира се, че когато имаме нужда се чуваме повече от 1 път на ден. Просто майка ми не е от тертипа на свекървата, и слава Богу.
Но все още децата ми ги няма. Като се родят (дай Боже) вече приоритетите ми ще са други. Никой не говори за тотално отрязване на родителите, що за глупост. Но вече приоритет са децата, а не родителите, както е докато си още млад и без ангажименти. Но както казах - има хора, които не търпят мнение, различно от своето. Проблемът си е техен. И този спор е излишен. Аз нямам проблем с вашите мнения, но вие нещо много се палите от моето. Явно майките ви така са ви учили :)
Хубав ден и край от мен по темата като цяло.

(няма смисъл да отговарям на глупавата теория на Бубулина за 'предаването' на разводите и подобни неща от родители на деца...Това може да го каже само крайно незапознат човек)
« Последна редакция: Юни 21, 2012, 10:14:03 am от Змимка »
*
Бубулина , Змимка, хайде де се успокоите и двете и да си изясните различията на лични съобщения.
Темата отдавна се отклони и не е тепих, на който да се мерят на коя майката е по-добра.

Всяка публикация не по темата ще бъде изтривана!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: как се справяте със свекървата си когато т
« Отговор #322 -: Юни 21, 2012, 11:31:25 am »
Никой не говори за тотално отрязване на родителите, що за глупост.

ето кой говори - 1 ден по-рано:

Майка ми винаги ме е учила, че 'майка, баща - до време'. Създадеш ли семейство, ти се отдаваш на 100% на него, така, както са направили твоите родители.

радвам се, че вече си разбрала къде беше насочена забележката. към стоте процента.

сега нещо друго - в последния ти постинг точно 3 пъти използваш израза "глупост" по адрес на писаното от другите потребители. това, съгласно правилата на форума, т.9, не е приемливо. въздържай се занапред.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

трудно се постига диалог там, където наставническият тон присъства. вероятно затова и в този случай не се получава.

не самото ЕГН е отговорно за промяната или липсата на промяна във възгледите, а по-скоро преживените препятствия и радости и капацитета да ги осмислиш - ако такъв е наличен, разбира се.

както днес може човек да каже "така мислех и аз на 30", така може и на него да му кажат "така смятах и аз, когато бях на 50". и в двата случая, това не е валиден аргумент към другата страна и не носи смисъл, според мен.

"малоумни абсурди" също е една доста цветна квалификация, която вероятно също противоречи с някои правила някъде.

а да се разискват 100те процента на змимка в толкова буквален аспект, е несъстоятелно.

поздрави!  :bighug:
*
Можем да се обясняваме до безкрай кой крив, кой прав, кой какво казал и защо.
Един път помолих за успокояване на страстите и за придържане към темата. Явно молбата ми не е достатъчна. И за да не продължават безсмислените спорове, заключвам темата.
Който желае може да направи нова тема, в която да се обсъждат свекървите.
Ако имате оплаквания към мен, моля пишете ми на лични.

Хубав ден!