Извинете, но не ме изкарвайте някакво малоумно 17 годишно, което витае из облаците...На 31 съм
точно туй си мислех, де. макар че лично аз на 31 си бех точно толкова незряла, колкото и на 21, а в много отношения и сега съм така, но това е частен случай.
ти, на 31 годии, нали не предполагаш, че човек изхвърля от живота си своите роднини, когато се ожени/омъжи и си роди деца? няма такова нещо като "майка и баща до време, а после 100% само семейството"!
семейството включва и други хора, освен партньора и децата. може да са в разширения кръг, но ги включва. и чувството, и ангажиментите към този разширен кръг не изчезват, нито отпадат. лошо мисля аз за всеки, койго ще загърби "на 100%" майка си и баща си в полза на партньора си.
разбира се, тия неща, които описваш с видеонаблюдението, за мен са някакви малоумни абсурди и моят мироглед изобщо не проумява как е възможно някой да допусне такова нещо. но разликата между такива екстремни случаи и поддържането на връзка със семейството и роднините е от земята до небето.