Предлагам да направим анализ на темата, това е едно полезно упражнение.
Значи влиза нерегистриран потребител с въпрос "Имам ли проблем" (отминавам без коментар неуважителното отношение към форума, което се демонстрира с липсата на регистрация и някакво име, за да можем все пак да се обръщаме някак към автора на темата). Такъв въпрос би имал смисъл и логичен отговор, ако питането е примерно "пролактинът ми е трикратно завишен" или "в еякулата на партньора ми няма сперматозоиди". В такъв случай форумът би отговорил дружно - ами да, имаш проблем.
Но драгият гост представя някаква оскъдна база данни, върху която трябва да разсъждаваме. Как точно да го направим? Ние тук нямаме ясновидски способности и не виждаме през монитора има или няма проблем. Може и да няма никакъв проблем, а може и да има някакъв, от който се умира бързо и болезнено. Затова и отговорите са разнопосочни и всички са прави. При това положение как човекът, задал въпроса, стига до решение? Прави таблица и пише - 4 отговора да ида на лекар, 2 - да не отида. Да, ама двата да не отида по ми харесват. Смешно.
От друга страна дали драгият гост е прочел
ТАЗИ ТЕМА, а също така и какво пише отдолу на форума -
"Мненията във всички форуми са на наши посетители, затова при вземане на решение или предприемане на действие под влияние на тях, задължително се посъветвайте с лекуващия си лекар !!!"[/u] Това нищо ли не означава? Не е ли ясно?
Всеки форум има някакво ниво. Нашият, смея да твърдя и силно вярвам, е на малко по-високо от екзистенциалния въпрос "Да ида ли на лекар или да чакам да падне тавана". Така че, госте (или гости, знам ли ви колко сте), не принизявайте форума, много моля. Отдавна сме надраснали това ниво.
И, за да не ставам груба, защото мога, щраусът като си зарови главата в пясъка нали се сещаш, госте, какво става със задника му?