Гергана, ти като не си се мила навътре във влагалището, а те са ти взели секрета от там, значи сигурно не е имало проблем. Плюс тов каот миенето до ходенето на лекар също отнема време. Аз просот казах какви са принципите - трябва да взмеем бактерии от където искаме да ги вземем, затова не ги мием, но не значи че задължително ще успееш да ди измиеш ( временно, де). Аз го казах по повод това, че една позната ми обянсяваше мног подробно как точно с емиеле преид да отиде на гинеколог и дори със сапун във влагалишето и с вряла вода, дето чак я попарвала - ей такива лудости. Повечето хора не го правят това ( слава Богу).
Вещичке, недей сега така - не ми били приятни постовете. От къде ти дойде това на акъла? Тук си пишем, не е задължително да се съгласяваме с всяка дума, че да продължаваме да си общуваме. Аз просто го изкоментирах, защото каза, че естествено,че ткаа ще направиш, пък преди това питаше. А за урината - не пускай две, може да е станала и така. Просто, ако имаш съмнения като преди, бих те посъветвала да я вземеш колкото се може по-стерилна.
Мишле82, вярно е, че гела не е полезен, ама не е полезен да ти влиза вътре, а не отвън. Нали от външната страна на половите органи все ги мием с нещо и без това. Аз поне не мога да си представя, че отвън и около ануса няма да сложа сапун. Просто внимавам да не влиза вътре и от 18 годишна не съм имала никакви инфекции.