Благодаря ви за отговорите!
Аз утре пак ще пусна стерилна урина,но на друго място,щото там където я пуснах не я изизработвали и я пращали на друго място и имам само един лист с подпис и име.Никъде не е посочено в коя лаборатория е изработен резултата в Бургас ли другаде ли ,нито име на лаборатория има ,абе изобщо да се чуди човек.
Иначе утре сутрин ще започна приема на Зината,така или иначе си закупих една опаковка ,която ще ми стигне за 5 дни .
Боби,нямам нито парене ,нито някакви други симптоми,а мъжа ми той сам изяви желание и той да пуска но аз му казах че няма нужда.Той просто си е такъв -иска да се презастрахова.
А и друго ми направи впечатление на изследванията на обикновенната урина - на първото имах 10-15 левкоцита,а на второто 6-8 левкоцита ,и чуденката ми е ако има такава упорита Е.Коли то не би ли следвало левкоцитите да се увеличават ,вместо да намалят?
Нимика незнам колко качествено съм взела пробата-док. каза вземам душ но само с вода без миещи средства и после пишкам малко ,след това в контейнерчето ,и крайната част от урината отново извън контейнерчето.
Аз след душа се позабърсах,а не трябвало,после пък не трябвало да спираш да пишкаш ,а направо слагаш контейнерчето под средната струйка урина пък аз точно обратното направих .Може и да е смешно ,но аз досега не съм давала стерилна урина ,никога не съм имала проблеми и просто незнаех.Утре ще направя всичко по правилата.Някъде обаче четох че при душа трябва да се употребяват миещи средства -дали интимен гел или сапун,а на мен доки ми каза без такива неща само с вода?