:)Днес мъжо поръча в аптеките на Санита, и утре ще е при нас, също така може да се използва и висококачествен ланолин - козметичен грейд/ какъвто всъщност е лансиноха/ така че, вече няма проблем
Миме, крема се ползва и без отмиване:)
По отношение на стерилизацията - мислех да вземам шишета и помпата, но ми казаха днес, че шишета не се внасят, дават техни, стерилизирани от болницата, а помпата да ползвам само за изцеждане, без да давам млякото на детето
Общо взето съм като индианец.....Но, вие ще помагате
Bobbi.....без значение дали е натриев хипохлорид, или хипохлориста к-на....все химия
Добре дошли на новите попълнения, лека и безпроблемна бременност!
Колкото повече бебета, тооолкова повече усмивки
Да и на моите кремове пише без отмиване, ама аз отмивах. Което в последствие се оказа, че е била огромна грешка, защото навсякъде специалистите съветват да не се мият гърдите повече от дневният душ. В никакъв случай да не се мият непрекъснато със сапун. Сега за тази бременност вече знам и няма да го правя, само с вода ще изплаквам.
За стерилизиране - аз нямам и най-малкото намерение да стерилизирам всеки път. В болницата ги стерилизират, защото все пак е болница, много хора, много микроби и т.н. Обаче тези химикали хич не бих искала да са ми в шишето на бебето. По-добре добре измито, от колкото стерилизирано с това. Стерилизирах си само частите от помпата всеки път, защото помпах в работата и беше по-лесно да ги сложа в пликчетата за микровълнова. Иначе шишетата ги мия с четка и веро и изплаквам добре. Стерилизирам 1-2 пъти в седмицата и то най-вече заради бибероните.
Боби, точно така от натриевия хипохлорит се произвежда т.н. белина. Сори, ама не се сдържах защото това съм учила цели 9 години и това ако не знам........
Пък ти наистина стискай още кълки, че бебо още малко да порасне. То така като гледам вече ние сме наред за темата честито, ама дано още малко да устискаме.
О като гледам ти имаш още само една седмица! Вярно, че не остана.
9 години химия казваш? Това на доктор на науките ми звучи
. Браво, браво -аз химията никога не съм я обичала, само биохимията ми е малко по-добре.
Като казваш за темата, ето и списъка на бременните. Махам godgift и dessi_kk, защото бяха с планирано секцио и изчезнаха, така че предполагам, че са родили вече.
Юли
mirkas – 26.07.2011 - секцио
Август
IOLII – 07.08.211
Bobbie – 19.08.2011
ivaleta – 24.08.2011
krasi(ahiito) – 27.08.2011
ivanita – 28.08.2011 Давайте си термините момичета, че да ви сложа в списъчето.Боби