Здравейте ,мамчета!
Дидон,Ники , много се радвам че всичко е минало толкова леко и приятно .
:bighug:Аз да попитам къде е това албумче ,че чета за него но не го виждам .Ако може де ...
Преди два дни отидохме с мъжа ми на Жк да нагледаме децата и Аг-то изрази съмнение за едното бебче че според нея е момче.Все пак каза че е още много рано и не е 100% сигурно.Ееее,няма да ви казвам какво беше изражението на мъжа ми -ухилен до ушите .
Да попитам мамите ,които са правили вливане на Имуновенин или Киовиг до коя седмица правихте вливанията .
Аз трябваше да правя Вливане на Имуновенин на 01.07 .Но около седмица преди това на прегледа попитах д-р Персенска има ли нужда (бяха ми излезнали болезнени гнойни пъпки по лицето,деколтето и гърба,след последното вливане-казах и на нея)тя каза че вече не е нужно тъй като бебетата са оформени имат си добре оформени плаценти но пожела да се чуем като ми е готов резултата.Е, резултата ми го съобщиха по тел. НКТ клетките ми били 15%-препоръчват вливане на 50 амп. Имуновенин 2*25.Останах доста изненадана ,защото последния път при 25% вливах пак толкова ,а първия път при 17% вливах 44 амп.2*22,е как сега при 15% пак да вливаме 50 амп.Чух се с доки и тя не можа нищо да каже защо е това разминаване ,каза ако искам за мое успокоение да влея 20-25 амп. .За съжаление "любезната" секретарка не пожела да ме запише за събота или неделя а ме записа за петък 01.07.Доста мислехме с мъжа ми, да отцъствам от работа не мога има колежки в отпуск а и предната седмица бях в болнични заради зацапване, и решихме да не правя вливането и на 30.06 се обадих да си отменя часа.И още една изненада-на 01.07. проверявам аз резултата по и-мейла и какво да видя там пише че НКТ клетките са ми 19%,при все че по телефона поне три пъти ми повториха че са 15%.Незнам какво да си мисля вече....
Дано сме взели правилно решение с мъжа ми и затова моля мамчетата които са правили вливания да споделят докога са ги правили и по преценка на док. ли са ги спрели или чак когато НК клетките влязат в норма .
Извинявам се за дългия пост