нимика, напълно ти съчувствам, макар и да знам, че това не е успокоение за теб. на мен ми се случи същото - караха ми се, че не я събуждам, била с жълтеница, да съм я дохранвала и тн. слава богу при нас продължи по-кратко време, защото се прибрахме в къщи и попаднах на една много готина акушерка, която идваше на домашни посещения, която каза да си гледат работата - нали детето си пишка и си ака, значи яде, ако толкова искат да го дохранваш хубаво, не би трябвало да ти направи проблем после с кърменето, но не виждам защо след като си пълни пелените.
тъпото в цялата ситуация е че те шашкат теб и не можеш да си се радваш на майчинството и на детето. рядко си позволявам да давам съвети, обаче мога да ти кажа на мен какво ми помогна - две жени, които ми казаха да правя това, което ми идва от вътре и да им тегля една дълга и тънка на всички останали. успех, дано да ти се махнат от главата и се оплаквай спокойно. аз не съм сигурна, че човек излиза от тези състояния "като се стегне", щото не мисля, че си се отпуснала, просто натискът върху теб изглежда доста силен, така че мога само да стискам палци или ти да ги разкараш или те да ти се разкарат от главата. важното е, че бебето е добре, ти си добре (физически) и като се приберете в къщи всичко ще се оправи.
туци, моята девойка също си смени начина на хранене, и аз като теб изкарах няколко дни в притеснение, че детето не яде, от гърдите ми тече мляко, само лекидьосвам тениски и чаршафи, но те се променяли, казват, ядат и по-нарядко, и по-ефективно, така че споко, нека имаме малко повече вяра в децата си, а не във всички останали
успех
има ли темички за другите дето ги чакахме да родят на 1ви?