Голям ден е днес ! Успех на всички, и аз с нетърпение чакам новините !!!
Сикс, мисля че Боби под "малко бременна" имаше предвид че не си личи толкова...и хората в автобуса трудно биха разбрали за какво иде реч. А е съвсем друг въпроса дали ще поискат да разберат изобщо...
Аз докато бях бременна срещах помощ само от мъже. Много ми беше странна пълната липса на женска солидарност. Спомням си че веднъж чаках в паричния салон да обменя монети, опашката беше нещо страшно. Много ми стана зле докато чаках и реших вместо да чакам отвън да вляза и да седна, запомних след кой съм...Седнах аз на един стол, изпъчих се подобаващо
( бях малко бременна, но на мен рано ми пролича, особено като седна ) и едно момче ми отстъпи реда си. Заствам аз пред бариерата и изведнъж 3 жени от опашката връхлитат вътре и започват да крещят...леле ужас, няма такъв скандал. Аз само дето не си изкопах дупка да потъна. Момчето каза, че съм бременна...аз дума не успях да обеля, а на излизане от салона докато минавах покрай тях чувах разни подмятания " бременна била" ...
Е сега да ми се случи, аз да съм на тази опашка, да чакам и да чуя подобен скандал или подмятания луди ще ги направя.
Боби аз това при вас не го разбирам. Това че тук се напълни със селяци и хората масово изпростяха е едно на ръка. Всеки знае за какво става въпрос, кое е редно , нормално и т.н. друг въпрос е че се правят на луди.
Но при вас какво? Не ги ли въпитават да пмагат на хора в нужда ??? Каква е тази изкривена култура ?