Какво мога да пия, ако е много силно главоболието?
След като ти е нормално кръвното, вероятно е от бременноста или недоспиването. Случва се на много жени по време на бременност. Можеш да пиеш парацетамол - това е едно от одобрените от почти всички лекари лекарства. Аз лично дори и лекар да ми каже, че е ок да пия друго, не бих рискувала с нещо по-силно.
Хей момичета, днес чакаме 3 бебета!!! Баси, много се радвам и нямам търпение да прочета новините.
Да ви се оплача, краката ми вече не виждам на къде може да се подуват. Въобще не спадат напълно, дори и след като съм лежала цяла нощ, сутрин пак са подути. Имам едни чехли баш като джапанки, с които щъкам навсякъде. Реално в работата би трябвало да съм със затворени обувки, но аз нямам такива, в които да мога да си вкарам краката. А работя с неща,които ако си ги полея няма да е много добре. Не можах да намеря и други летни чехли, които да си купя, че да имам с какво да ходя. Днес имах презентация, която се очкаваше да е около един час,ама стана час и половина и добре, че е шефа ми, който още в самото начало обяви, че имам проблеми с кръста и смята, че не трябва да стоя правя. Много му бях благодарна, защото не знам как шях да изкарам на крак толкова време. Офф, само се упокоявам, че ако всичко върви както по-често се случва, това бебче ще се роди поне 2 седмици по-рано ( Ивана така се роди) т.е. остават ми 5 седмици. Накрая май просто ще си остана у дома без да питам никого и ще отида в болницата боса
, носейки си обувки за изписване. От друга стана хич не бързам да раждам ( не че някой ме пита) , защото си имам много недовършена работа, а и ме е страх как ще е с две мъничета на различна възраст. Май започна да ме гони предродилната треска и започвам да се паникьосвам малко по малко. Пък и бебето все го мисля да му няма нещо, че с тази двуцевна пъпна връв, човек не знае какво още може да има. Хайде приключвам, че много отрицателна стана втората част от това съобщение.