Bobbie,много си права-всичко е от имунната система. Аз само тези брадавици нямах, и те се появиха.Имунната ми система не просто е променена,тя си е побъркана. Аз съм с Хашимото, витилиго. Лятото просто констатирам как е прогресирало витилигото през изтеклата година. Всяка промяна в организма първо се отразява на кожата, все нещо автоимунно излиза. Както казва една варненска докторка по повод абортите ми "Твоят организъм е неблагоприятна среда за развитие на бебе".
didon,каква е тази техника с конец?Така няма ли още повече да се увеличат? Ако ги потъркам леко с пръсти се променят към по тъмен цвят, иначе си стоят бели.
aditoo,моите се появиха точно в деветия месец и са доста над десет. Лекарката след каза, че се махат след като спреш да кърмиш, и то в есенно-зимния период. Може да си коза
в собствените си очи,но какво хубаво агънце имаш в лентичката си.
Краси, бебка наистина може да си е по-финна, важното е да се развива правилно, а това го преценява доктора. Ти слагаш ли фракси?
Момичета, допустимо ли да ползвам крем за лице и фон дьо тен в деня на секциото?Не става въпрос за друг грим.