Деси...ясно, че няма как да се прибере, ама съм виждала мами с близнаци, дето излизат още на 5 ден без корем, е на това му викам кожа...
иначе нося гащи с колан, има ефект да ти кажа....сега чакам от ибея един корсет, та да видим с него как ще съм
за еднократни гащи аз бях много доволна, те са бая дълбоки.....аз взех от най големия номер и ми бяха точно
, превръзки вземи специални за родилки.....а не от тези стандартни с най много капки,на мен лично ми бяха много удобни
иначе след секцио първия ден е добре,само лежиш и само в началото боли като се съкращава матката, после минава.......най гадното на другия ден, когато трябва да се раздвижваш,много дърпат конците....ама мисли, че след 5 дена вече ще си забравила болките, аз бях пушка....даже и подкарах колата
сега си спомних още в болница като сменях памперса и младежа тръгна да ме опикава, а аз инстинктивно хукнах да бягам и такъв смях ма напуши, ама от болките не мога да се смея
, после едни приятели дойдоха да ме видят и те голям смях на моя гръб, едвам се стисках за да не се смея....ама не можах и ми се разкървави раната, та ходих да ми слагат превръзка на раната.Така че със смехурии по внимателно
Сега чакам да мине още един месец и ще почвам да тренирам коремчето, че то направо кожа виси......
и моя съвет носете си помпа в болница, на мен много ми помогна и не се наложи да чакам кога ще ми слезе коластра, много бързо си разработих гърдитес с нея и си отпуших каналите