гальонди, добре дошла,
желание, честита ти девойка (девойки??)
че реването е нормално, съвсем нормално е, нас ни предупредиха за около третия ден от раждането, аз обаче деня след раждането си поплаках, не знам дали щото бях изтормозена или от хормоните, но то всички тези емоции трябва да излязат отнякъде, така че плачете си на воля
.
боби, аз си тръгнах с дрехите, с които бях отишла, бях оставила вкъщи на една закачалка дрехите да ми ги донесе мъжът ми, но толкова ми беше все тая, че хич даже не съм се и сетила да му кажа да ми ги донесе, пък и той така се беше ушашкал.
аз ползвах бельото, което си бях взела за превръзките, имайте предвид, че е много възможно да ви се наложи повече от един път да сменяте бельо и си вземете нещо много меко и приятно и голямо,
тоалетните ми принадлежности, беше ми много приятно да се изкъпя с тузарския си шампуан (бях си взела от мострените им разфасовки), мп3 е хубава идея, но трудно изпълнима според мен. и за бебето бях взела дрешки, защото тук не дават, а и памперси.
а между другото по повод чайове и тн за кърмачки, доста време ми трябваше да се ориентирам в дебата - има ли значение какво яде/пие майката за бебето. днес имах еврика-момент, няма значение, защото нещата, които отиват в кърмата отиват в нея от кръвта, а не от храносмилателната система на майката. така че газирано, бобени и тн "забранени" храни - не им се хващайте на тези неща, яжте си спокойно и се наслаждавайте на бебетата си. моето вирее на кърма и то добре при положение, че аз основно ям бисквити с шоколад, пък си наддава и си е добре девойката.