А пък тук никой не ти проверява очите за естествено раждане. Никога до сега не съм чула подобно нещо да предложат. С Ивана отидох да ис раждам, лекарката мсиля, че знаеше, че нося очила ( че иначе съм с лещи), но нищо не каза. Шеп опитам сега лекаря си като отида нс следващият преглед.
Момичета, мен май ще започват да ме гледат малко по-честичко. Бях на преглед миналата седмица, но само да чуят тоновете и да ми премерят кръвното и да направят тестовете на урината ( протеини, захар и т.н.). Всичко си беше наред и лекаря каза, че за негово успокоение иска да ме види след 2 седмици на УЗ. Нали съм с двуцевна пъпна връв и като стане по-голямо бебето гледат да няма забавяне на растежа. Не знам колко често ще ме гледат от сега нататък, но предполагам, че поне един път месечно. Дано всичко да е наред, че ми се иска да си го износя колкото поне да влезна в 9тия месец.
Сега в последно време ме е обхванал един стах, че понеже е второ и ще взема да родя по-бързо и може да няма време за епидуралната. Ама направо умирам от страх ви казвам. Сигурно още при първите минимални признаци на започващо раждане ще съм в колата и на път за болницата с възможно най-бърза скорост. Поне се успокоявам от това, че през деня( когато са задръстванията) съм на работа, а работата ми е в сграда, която е директно свързана с болницата т.е. ми отнема 5 минути да се кача до родилното. А ако е вечер тогава ще се пътува, но пък трафика не е толкова лош. Ей такива неща съм седнала да мисля, представете си.
коала, би трябвало да можеш да пиеш Парацетамол. Поне на мен тук това ми позволяват.