Милен_ка , дано се оправи кръвната ти захар .
Аз някак си не мога да осъзная ,че идва и моя ред и то съвсем скоро .
Не мога да повярвам ,че стигнах до тук и че съвсем скоро живота коренно ще ни се промени .
Да не говорим роднините в каква треска са- казах им да спрат да ми звъняят и да питат дали съм добре по няколко пъти на ден - най-вече майка ми и свеки .
Видях се и с д-р Начев - ТСХ каза ,че е идеално .Обясни ми с каква доза да продължа, на каква да мина след раждане,как да приемам тироксина, ако кърмя и пожела леко раждане.
Днес бях при докотор Сигридов . Хапнах си бонбонче - които днес е черпил с Мерси , да му благодаря и аз - много вкусно ни беше с бебо.
Мъника изглежда наред -3 ,200 кг .Аз очаквах да сме по -дебелички -в началото вървяхме доста по едри за седмиците .
Но доктора каза , че бебето е добре охранено , едро , оформено и развито за седмиците си . Така, че дори и да тръгна да раждам всеки момент ,няма от какво да се притеснявам. Единствено бъбречетата преди бяха малко уголемени ,но док каза ,че са се "свили" , а нали след раждането ще ги видят как са.
Изследванията ми от преди седмица са добре -чисти микробиология и урина, добра ПКК , хемоглобин -113 , но пия желязо за още няколко дни и за раждането каза ,че ще е добре.
И той каза, че колкото по-близо до термин изчакаме с операцията, ще е още по-добре за развитието на човечето.
Само бебо да не тръгне сам да си избира дата и по спешност да стане -знам ли пустия херпес дали няма да реши да се "обади" точно тогава.
Та така-въпреки , че ми тежи вече многоооо и искам да се гушнем - ще чакаме , ще ме наблюдават и ще решим за дата . Май само аз съм такава без дата засега