Привет и от нас
Ни сме добре, благополучно ни изписаха на 5 ден от болница и на 30.05 вече бяхме в къщи
Всичко горе долу мина добре, като цяло възстановяване след секцио ми беше най големия кошмар
, много болеше....тез конци опъват яко, трябваше ми 1 седмица да се възстановя напълно,ама докато лежах в реанимация 2 дена и слушах родилките с естествено раждане що викания и охкания отнасяха, май и там не много розово положение.......абе лесно няма
иначе имах малко проблеми и много сълзи по време на престоя в болница, сега разбирам защо моя док толкова настояваше да замина за София....и се убедих, че бил прав.Неонатология под всяква критика.....толкова нерви изтрепах с тях, просто не искам да се сещам, ама ще споделя в другата тема на какво се дължи моето недоволство....
иначе децата добре са,много послушни...само хапват и спинкат,имаме режим на 3 часа, свекито е с мен и помага много,даже се възползвам да излизам малко натам насам с някоя друга приятелка или по някакви задачки
а за усмивките Елена е права, и нашия Алекс все едни усмивки ни прави.....чак сърцето ти се топи, а Дани от няколко дена ни пуска с половин уста някоя друга усмивка
обещавам да пусна в албумчето някоя друга снимка