Бжи , пий лекарствата, които ти е казал лекаря. Аз съм с контракции от 4 месец и дори не знаех за тях( точно такова изтръпване, без болка и стягане на корема-като легнеш по гръб, около пъпа се получава нещо като топка, след това се разнася),докато не се видяха на ехограф, как ми притискат бебето и то милото свито на топка. Благодарение на лекарствата успях да ги намаля и докарах до тези седмици, особено пък но-шпато е като панацея за бременните, на всички го дават и няма място за притеснение. Аз съм на Магнерич, като месец изкарах с по 6 таблетки на ден (сега вече само по 3, но ако усетя нещо веднага се взима допълнително)и за миг не съм си помислила,че ще навредят. Има и по-силни медикаменти, има и такива дето са задължително венозни, така че гледай да се справиш само с хапчета.И много почивка, ако си се уморила след разходки, намаляваш ги, аз имаше седмици дето не излизах, сега само по 30 мин на ден.Успех!!!
За мазилата, аз съм явно много несериозна, 2 пъти в седмицата- с мас-верно мирише, ама за кратко, бързо попива и досега нямам стрия но и според мен всичко си е до кожа и ген-майка ми няма една стрия и целулит, а е на 63 години и е 75 кг.
Сутиен нося само, когато излизам, но при мен бюста нарасна малко, само един номер.