Само искам да вметна по повод спора с полаганото по ЖК ,Боби,не съм се оплакала в смисъла ,в който ти го изкара. Аз съм вече,вижда се на лентичката в коя седмица съм.Докторът ми е казал да отида на преглед в определената дата.Трябва да види дали бебето не се е обърнало в правилна позиция . Е,няма ли да се възмутиш от думите,че не ти се полага вече.Ми добре,да постъпя в болницата с контракции и тогава да ми кажат как е бебето и по какъв начин ще раждам...
И другото.Ехографите,с които преглеждат докторите по ЖК им позволява да видят три ,четири показателя,нищо друго...Е,не ми изглежда толкова скъпо,че да не могат да бъдат отпуснати тия пари...
Ииииии, изобщо не ме успокоява факта как е в САЩ или как е във Франиця или където и да било.Аз живея в БГ...
В САЩ мои роднини доплащат макс 300долара за процедура инвитро.Могат да направят до 9 опита.Е, аз съм си изпразнила всичките кредитни карти за две процедури и малко изследвания...и какво да кажа,ами в БГ съм и не казвам на някое американско семейство"абе какво като не е сполучлив опита,нали ти плащат всичко,пък и имаш право на 9 пъти...
И не на последно място,това че споделих за ограниченията с ехографа по ЖК си беше отправено точно към девойките , които ги засяга,а именно тези зависещи от същата система,от която завися и аз ...