Аз мисля, че се имат за жени с опит и смятат, че понеже те незнам колко деца са отгледали и вие сега трябва да ги слушате, защото знаят по-добре. Плюс това те не могат да проумеят как може да правите нещо различно, от което те смятат за най-правилно,ако имате разбиране за нещата. Според тях вие сте просто заблудени, защото не е възможно, ако ви просветят, да не видите колко са прави.
Моята свекърва съм я чула хиляди пъти да говори по чужд адрес ( сигурно и по мой го прави зад гърба ми) как еди кой си не можел да гледа деца. Тя понеже от както е пенсионерка и работи в детска ясла и само се възмущава от един или друг родител - този не можел да гледа деца, онзи не можел да гледа деца. И направо подкочи на стола като и казах, че гледането на деца не е кой знае каква сложнотия, просто всеки си има различни рабирания. Е, хич не беше съгласна с това- тя нали се има за най-добрата гледачка... И само ми даваше за пример свекър ми как треперел над децата, демек колко добро е това. А той, ако може ще им сложи зимни якета през Юли и ходи му обяснявай, че това, което прави не е добро, а лошо, въпреки добрите му намерения. Аз такъв треперач над детето ми не искам.