Никоя много съжалявам за ембриончетата ти, почти знам как се чувстваш защото моите не преживяха размразяването си , а аз им възлагах толкова надежди. Но приеми че е въпрос на време и ако този път не са оцелели другият път ще са много жизнени и ще станат едни прекрасни бебета.
Колкото до съседката на Моле, мен моята няколко пъти ме разреваваше все какво чакате, хайде нямали деца, нещо ново не си ли забременяла, все такива въпроси, но последният път ми кипна и така я насметох , че сега като ме види и поддържа съвсем други теми и се чуди какво да ми се оплачи за нея самата. То се съобразявах, съобразявах, но тя защо не се съобразява директно и заявих че някой хора са толкова прости че не спират да питат едно и също , когато стане ще и кажа. Бях много груба, но подейства. Други пък решават да ми дават съвети как да не чакаме, мислят че не се сещаме че ни е време за деца и на тях директно отговарям, че имаме репродуктивни проблеми. Има и такива който от нищо не разбират, е тях като ги видя сменям посоката и тротоара. Дано да ти помогна.