Пепси,много си права. :)Само дето на нас взе да ни става "навик" това изправяне и вече ми писва да чакам.
Е,лошото е ,че мен никой не ме пита и всичко е в ръцете на една друга сила/основно/ и на нашите доверени лекари! :wink:Така че,няма какво да се правя на "умник" ами да продължавам да си чакам,а то му се вижда успешния край вече! Поне така ми се иска,а и редно е,нали???
След толкова време в такива теми,да видим какво става и из другите- за след +++
Моле,можеш да останеш още колкото си искаш в тази тема,но ако питаш мене-не прекалявай.
:lol:Стой колокото ти е приятно,но по някое време -марш
в другите теми.И без това въпросите вече ще са други ,а ние нямаме "компетентни "отговори
.Но ,от друга гледна точка,скоро като завалят
и всички
то ще е хубаво да имаме "свой"човек там,домакин, който да ни посрещне и "настани"
Никоя,тук май всички вървим по един път,само някой са с обиколка напред,други с обиколка назад,ама в една "писта" сме. Мисля ,че най-ненужното сега е да не се напрягат нещата!!!! Ние също оправяме ФАРа,поне там със сигурност имаме 8-9 месеца време до заповедта. Достатъчен период за планове,преосмисляне ,а и пореден опит ,ако някой желае. Но за сега сме
и
,а скоро планираме
Задължително е да си "зареждаме батериите" редовно,за да можем да продължим към крайната цел.Поне аз така мисля?
п.п. най-дългия пост в живота ми се получи!!