0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Момичета, преди половин час направих Престо и има втора чертичка 8O!!! Не мога да повярвам! Утре ще пусна и кръвен да се убедя, че нали съм си Тома неверни :lol:.
Re: Maйско-Юнска седмица дано има много положиm
« Отговор #21 -: Май 31, 2011, 15:42:18 pm »
 :D gergana Първа да ти честитя! Много се радвам че успя .  :dance2: Пожелавам ти хубаво ЧХГ утре :) и безпроблемни 9 месеца. И хубав бебок разбира се... АУУууу... много ме зарадва да знаеш...

Радвам се и за Гальонди и за всички ....
Аз малко се позигубих последно време, но при мен всичко върви по план, другата седмица съм на ФМ.

Изпращам и малко вируси за чакащите девойки :)
:pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Целувки от нас :)
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Maйско-Юнска седмица дано има много положиm
« Отговор #22 -: Май 31, 2011, 16:06:46 pm »
Браво Гери :) САмо така..Айде давайте хубавите новини :)
Гери, честито и от мен.Много се радвам за теб.Дано всичко да е наред и сладко бебче на финала.

*
Браво Гери :) САмо така..Айде давайте хубавите новини :)

гери, много ама много се радвам за теб.
лека и успешна бременност ти желая

Ауууууу,какво хубава новина само :)
Гери,чести,миличка,ще чакаме резултата от ЧХГ,ама той е ясен.Желая ти лека и спокойна бременност  :dance2:
Ето и вирусчета от нас :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Гееееееееееери, много се развам!
Дано всичко да е наред! Изпращам ти една голяяяяма прегръдка!
Страшно много ме зарадва!
Краси

Гери, знаех си мила :) Супер новина!

Айде сега и другите да се отчетат и да не се скатават :):):)

*
 :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Eй това вече заслужава да ударя едно довечера  :lol:
Много се радвам Гери, ама много, друго и не съм очаквала  :D
Хайде пускай ЧХГ и да се успокоиш.
*
Гери,честитооооооооооооооо :drunk: :balk_46: :balk_46: :balk_46: :balk_46:
Стискам палци всичко да е наред !!! Ще чакаме резултат от кръвния :)

Гери, честито и от мен :) Лека и безпроблемна бременност
:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Eй това вече заслужава да ударя едно довечера  :lol:

честито и от мен, дано всичко е наред и аз ще ударя едно - ето ми чудесен повод :), а и за теб го приемам доста лично, защото ти беще първата в форума, която ми писа за да ми даде съвет  :bighug: благодаря ти радвам се от сърце
« Последна редакция: Май 31, 2011, 18:42:57 pm от MariaH »
И тука честито на Гери......хайде момичета нека се изпълни тесмичката ви с ++++++++++++++++++++++++++++..

Жениииии,абе ти нещо мн разхайтено го караш,гледам се се чудиш по какъв повод да джурнеш едно ааааааааааааааааааа ще имаме разправия ти казвам ,сега само соковееее никви бири иххиххиххихих само аз ще пия бираааааааааа  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Добро утро
Гери ЧЕСТИТО МИЛА, МНОГО СЕ РАДВАМ, СЕГА ДА СЕ ПАЗИЩ
Хайде да изядем п един детски сандвич на празника на детето
Лек ден
*
Добро утро! :D
Лиони, благодаря за закуската. :D
Герии, тихичко честито и от мен, мила!  :D Леки и безпроблемни месеци! :wink:
Жени, джурни си щом ти се иска  :D И аз пих вчера една биричка за Герито  :wink:
Ей, маймун не може само ти да се наливаш - хихих  :D И ние сме в отборааа  :wink:
Красе, освен трихомоната, която ще я излекувате, мисля, че всичко е ОК!  :wink:
Честит ден на детето! :D

« Последна редакция: Юни 01, 2011, 08:18:11 am от petqst »
Lioni, много хубава закуска...и аз се нареждам.
Гери...тихичко честито и да повлечеш крак, ей! :)
На всички хубав и слънчев ден и догодина да дундуркаме най-малко по едно Слънчице на 1 юни :)

« Последна редакция: Юни 01, 2011, 09:10:48 am от Dragon »
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Добрутро  :lol:
Лионка сандвича е страхотен  :wink:
Маймун, аз не употребявам алкохол миличка, така си е думата само, иначе нямам никакъв апетит, ама нищо не ми се яде, ама като се знам живот и здраве след някой друг месец ще омитам всичко в хладилника, че даже няма и да ми стига  :lol: :lol: :lol:
Честит ден на детето, днес моята баба ще ни води всичките 6 внучета на кръчма  :lol: аз й викам, че вече не съм за детски празник и тя вика, че нали съм и и аз внучка,пък и правнучето да доведа  :lol:
Хайде лек ден милички
*
Честит празник на всички слънчеви пакостници, усмихнати посребрени хлапета, за които да си голям, не означава задължително да си пораснал или поумнял!!! :balk_16: :balk_16:
Гериииииии, супер много се радвам за теб!!! Тихичко честито и всичко най-най до края :)!Чакаме резултата от кръвния тест!
Лиони, благодаря за детската закуска :)
Бебешори, бъди силна!  :bighug:
Момичета, пожелавам ви един страхотен ден! Не губето чистото и детското в себе си никога :)
Хайде под вируситеееее  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Честит празник на всички!Дори и вече порстнали, все пак сме деца на родителите си. Може да се почерпим с мнооого  :ballons:
Ей, Гери, много се радвам за теб!Честито, мила! Хайде другата седмица съм аз наред.Тъкмо да си направя подарък за рожденния ден.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен! Честит празник на детето!
Лиони, страхотен сандвич.
Жени, весело изкарване!
Катрин, стискам палци, мила! Аз също имам след 6 дена рожден ден и все това си пожелавах за подарък :wink:. Дано и ти получиш своя!
Благодаря ви, момичета, за пожеланията! Сега се моля всичко оттук нататък да е наред. Пуснах кръвен, но ще е готов или утре или в петък.
Ейййй, големи сте пиячки :lol:. Аз алкохол не пия с изключение на 1 бира веднъж на няколко месеца, обаче още като почнахме стимулацията и цял месец все се каня да пия една. Така и не си я изпих, язък значи :lol:.